Skopeček (ODS): Pro levičáky z řad Idealistů je národní stát sprosté slovo

16.04.2018 21:24

Komentář na facebookovém profilu k útokům kvůli komentáři k programu Erasmus

Skopeček (ODS): Pro levičáky z řad Idealistů je národní stát sprosté slovo
Foto: Archiv JS
Popisek: Jan Skopeček

Levičácká úderka, která si vznešeně říká Idealisté, si mě vybrala na svou pravidelnou pětiminutovku nenávisti. Nevím, jestli má smysl vůbec reagovat na lživé útoky podobných zmatených lidí, ale udělám to.

Nikdy jsem nebyl proti Erasmu, na Výboru pro evropské záležitosti jsem tento program podpořil. Mluvil jsem o tom, že je správné, aby studenti jezdili na zahraniční univerzity, rozšiřovali si obzory a často pak i zjistili, že naše univerzity na tom nejsou vůbec špatně. Snažil jsem se jen upozornit na to, že Erasmus by měl být výhradně o výměně znalostí mezi studenty a školami a neměl by mít ambice vychovávat euroobčany.

Pro progresivní levičáky z řad Idealistů je ale národní stát sprosté slovo a lidi jako já, kteří ho chtějí hájit, je třeba zesměšňovat a dělat z nás zaostalé xenofoby za každou cenu. Pro mě jsou svým přístupem levicovými extremisty právě oni.

Idealisté jsou socialisté, progresivní levičáci, kteří měli blízko k Bohuslavu Sobotkovi, a tak mají svůj podíl na pádu ČSSD na 7 %. Tak hodně štěstí v dalším fungování, třeba pomohou ČSSD zničit úplně. Jen chtějí-li dál šířit podobné fake news, měli by raději změnit název svého spolku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan stále obhajuje neobhajitelné

19:05 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan stále obhajuje neobhajitelné

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Migračnímu paktu