Sládek (SPR-RSČ): Chytrá horákyně radí, žádá, informuje

08.06.2017 19:50

Znáte jistě tu pohádku. Ovšem to, co dnes předvádí Evropská komise a celá bruselská centrála, je již buď sci-fi pohádka, anebo sprosté pohrdání lidmi a jejich inteligencí. Chytrá horákyně splnila všechny úkoly, přišla na zámek nahá i oblečená.

Sládek (SPR-RSČ): Chytrá horákyně radí, žádá, informuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Evropská komise, neboli evropská samozvaná nadvláda přísně zakázala členským zemím zatýkat a zadržovat ilegální přivandrovalce, lze je pouze deportovat do země, odkud přišli.

A tady budeme muset použít DNA a naklonovat Christiana Andersena, bratry Grimmové, Boženu Němcovou, a jistě alespoň dvě desítky dalších pohádkářů. Jedině oni by totiž dokázali vymyslet, jak deportovat z České republiky kamkoliv přivandrovalce, kterého nesmíme zatknout a zadržet. Anebo si ze Star Treku vypůjčit přenosné teleportační zařízení, kterým bychom mohli deportovat prostřednictvím teleportace přivandrovalce na místě, kde bychom ho zahlédli.

Totální odzbrojení spočívající v zákazu kamenů, klacků, sklenic, nůžek, nožů, pilníků, sekyrek, aut, prostě všeho, zrušení práv a svobod, totální zákaz myšlení, jehož porušení bude trestáno lobotomií provinilců.

Vážení spoluobčané, ani pohádkáře, ani sci-fi nástroje. Když je nemůžeme ani zatknout, ani zadržet, tak je jediným řešením žádného přivandrovalce sem nepouštět. Je zapotřebí ustanovit občanské hlídky na hranicích a každého vykopat hned u hraniční čáry dříve, než vstoupí na naše území. Od vlády a prezidenta se těchto kroků evidentně nedočkáme.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice