Sládek (SPR-RSČ): Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění aneb Kdo seje vítr, sklízí bouři

27.11.2017 5:36

Bohužel je to tak od nepaměti. Když po mně házeli při oslavě 28. října agenti BIS vajíčka zakoupená za státní peníze a totálně znečistili sochu sv. Václava, všichni politici a aktivisté tomu tleskali.

Sládek (SPR-RSČ): Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění aneb Kdo seje vítr, sklízí bouři
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Když mě kdysi jeden příznivec prezidenta Václava Havla fyzicky napadl, podporoval ho kde kdo.

Když při volbě prezidenta volal anonym do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, že je tam bomba, aby tak podle jeho vlastních slov protestoval proti mé kandidatuře, zastali se ho ministr vnitra, předseda vlády i prezident a samozřejmě všichni aktivisté.

A ejhle...

Když byl v loňském roce zřízen úřad pro dohled nad hospodařením politických stran, všichni politici byli pro a všichni aktivisté i naivní občané tleskali.

Když však nespokojení občané házeli vajíčka na prezidenta, byl z toho najednou trestný čin.

Když při mítinku odpůrce současné vládnoucí garnitury pustil hudbu z reproduktoru na autě, hned je to trestný čin.

Když jakýsi aktivista projevil v letošní volební kampani nesouhlas s vládnoucími politiky tím, že na jejich akcích nabízel propagační materiály s nesouhlasnou tématikou, dostal hned od úřadu pro dohled nad hospodařením politických stran likvidační pokutu. Když další vydal knihu proti komunistickému estébákovi, dostal ještě větší. A tak se z úřadu pro dohled nad hospodařením politických stran stal novodobým inkvizičním tribunálem, který nemusí posílat nepohodlné osoby na hranice, protože může použít daleko účinnější a menší pozornost přitahující způsoby likvidace.

Jestliže někdo schvaluje zneužití státní moci a omezování práv a svobod se škodolibou radostí, že to poškodí toho, koho nemá rád a s jehož názory nesouhlasí, podřezává si větev sám pod sebou. Potom se takové zákony a úřady změní v inkvizici, která likviduje jakoukoliv svobodu projevu, likviduje i zárodky opozice. Naprosto nechápu, proč se dnes aktivisté nebo politici rozčilují, když se proti nim obrací stejně jenom to, čemu tak nadšeně tleskali? Uvědomí si alespoň dnes co vlastně svojí zaslepeností způsobili, anebo budou dál sloužit antidemokratickým silám?

Převzato z profilu.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.