Sládek (SPR-RSČ): Neuvěříte, jaká zvěrstva páchají úřady v Evropě

23.02.2017 8:35

Britský občan Jamal Udeen al-Harith byl Američany zajat v Afghánistánu v roce 2002 a umístěn na Guantánamu. Na svoji obhajobu tvrdil, že byl v Afghánistánu na náboženské dovolené a že ho Tálibán zajal.

Sládek (SPR-RSČ): Neuvěříte, jaká zvěrstva páchají úřady v Evropě
Foto: Facebook Miroslava Sládka
Popisek: Miroslav Sládek

Tehdejší britský premiér Blair Tony Blair prohlásil, že nepředstavuje žádné bezpečnostní riziko, a tak se mohl vrátit v roce 2004 do Spojeného království a jako omluvu dostal od Británie v přepočtu 32 miliónů korun. V roce 2014 však uprchl do Sýrie, přidal se k Islámskému státu a teď se odpálil v Mosulu. Celou tu dobu tedy představoval obrovské riziko a je jenom štěstí, že se neodpálil někde v Evropě.

Pozůstalí po obětech předvánočního útoku v Berlíně se dočkali nepříjemného překvapení, když jim místo vyjádření soustrasti přišel účet na 51 eur (1380 korun) za ohledání mrtvol. Nemocnice tento přípis odvolala až po třech týdnech a ani starosta Berlína nebyl rychlejší, protože poslal soustrast až po dvou měsících.

Z jednání úřadu v Británii a Německu můžeme snadno odvodit jednání úřadů i v dalších zemích včetně bruselské centrály Evropské unie.

Poučením by nám mělo být, že nelze věřit žádnému přivandrovalci, i kdyby se za něho přimlouval jakkoliv vysoce postavený politik, a že bychom si měli dát velký pozor na to, kam a kdy chodíme. Zvláště sportovní utkání a různé trhy jsou velmi nebezpečné, nejen, že vás tam mohou zabít, ale ještě vaše rodina dostane pořádnou pokutu za to, že jste byli v nesprávnou dobu na nesprávném místě, místo toho abyste seděli doma.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

7:17 SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k rozhovoru Vladimíra Špidly s Miroslavem Kalouskem…