Sládek (SPR-RSČ): Nový Hitler před branami Evropy

18.04.2017 19:20

Evropská komise a celé vedení Evropské unie včetně parlamentu si vychovali před prahem Evropy novodobého Hitlera. Je nám všem jasné, že se jedná o současného tureckého prezidenta Erdogana.

Sládek (SPR-RSČ): Nový Hitler před branami Evropy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Všechny miliardy eur, které EU nalila do Turecka byly režimem a jeho vůdcem rozkradeny. Část ovšem byla použita na vybudování armády, která je největší na hranicích Evropy.

Erdogan, jak jsem již psal několikrát, a to dávno před tím, než se probrali politici všeho druhu a odborníci na Turecko, než zinscenoval pokus o převrat, aby měl záminku pro likvidaci opozice a přeměnu Turecka v nástupce Osmanské říše, vyhlásil referendum. Turci v západní Evropě masově podpořili posílení pravomocí diktátora. Ten však neponechává nic náhodě, a proto preventivně nechal zfalšovat výsledky referenda. Nechal započítat neoznačené volební lístky, což je stejné, jakoby zde při volbách, volební komise uznala lístek vhozený do urny bez orazítkované obálky anebo v jedné obálce bylo více lístků. Takže by si do urny mohl vhodit každý kolik lístků by se mu chtělo.

Pozorovatelé OBSE se projevili se stejnou statečností a významem jako modré přilby OSN, které prodávají zbraně, drogy, a když domorodí povstalci znásilňují, tak se v rámci multikulturní výchovy ke znásilňování přidají. Alespoň tak lépe poznají hodnotu dětí, které prodávají buď vcelku do otroctví anebo po částech na orgány pro transplantaci.

Povzbuzen zfalšovanými výsledky chystá pro příští měsíc diktátor Erdogan další referendum, tentokrát o znovuzavedení trestu smrti, aby mohl své odpůrce nechat rovnou poslat lidovými soudy na šibenici. Aby však tento zrychlený vývoj k fašistickému režimu nic nenarušilo ani tentokrát, Erdogan pro jistotu prodloužil stanné právo. Jestliže výsledek prvního referenda byl zhruba 63 procent, při pokračování zavírání a mučení opozičníků to jistě dotáhne alespoň k 80 procentům podpory.

Takže za peníze nás Evropanů, zrádcovská bruselská byrokracie a zbabělí europoslanci, vybudovali fašistický režim, který je tak silně vyzbrojen, že by se velmi rychle dokázal vypořádat s jakoukoli armádou členského státu Evropské unie. Když k tomu připočítáme mnohamilionovou pátou kolonu Turků uvnitř EU, máme se na co těšit. Bylo by tedy záhodno, když víme, co a kdo proti nám stojí a již brzy vyrazí k útoku, abychom alespoň před Vídní vybudovali dostatečně opevněnou linii a již dopředu požádali Poláky, aby se přichystali k opakování záchranné akce ze září roku 1683. Tehdy během půl hodiny pobili tolik Turků, že se z toho útočníci již nikdy nevzpamatovali. Konec konců 11. a 12. září jsou teprve před námi a jak víme dějiny se opakují. Tak s chutí do toho a půl je hotovo.

Převzato z profilu.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Peníze z emisních povolenek půjdou do ekonomiky, adaptačních opatření a domácnostem

17:17 Ministr Hladík: Peníze z emisních povolenek půjdou do ekonomiky, adaptačních opatření a domácnostem

Výnosy z aukcí emisních povolenek budou nově využívány ze sta procent na vybraná klimatická opatření…