Sládek (SPR-RSČ): Paskvil z dílny Krndy, taxikáři a komunální volby

21.05.2018 6:28

Život v České republice je svázán tolika předpisy a zákony, že se v nich už nevyznají ani odborníci.

Sládek (SPR-RSČ): Paskvil z dílny Krndy, taxikáři a komunální volby
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Zkuste dnes najít právníka, který řeší jak soukromé, tak trestní právo, nebo si zkuste sami vést účetnictví, což je samo o sobě nadlidský úkol.

Stále se však najde dost všeumělů, kteří se vyžívají v lidové tvořivosti. Zákon o provozu na pozemních komunikacích a navazující vyhlášky například přesně uvádějí jaké značky regulují provoz včetně doplňkových tabulek. Krnda, ze svých předvolebních slibů před čtyřmi lety nesplnila ani jeden a Praha díky ní je v podstatně horším stavu, než byla. Nedávno oznámila, že už kandidovat nebude a že tedy může konečně říkat pravdu. Z toho ovšem vyplývá, že celá léta před tímto oznámením sprostě lhala. Tato schizofrenie ji však nebrání ještě na poslední chvíli vymýšlet vyložené pitomosti. Jestli ono to nebude tím, že je prostě pitomá. Její snad už poslední pitomostí bylo vytvoření nové značky pro zákaz vjezdu. A to speciálně pro taxikáře. Bohužel všeobecná neoblíbenost taxikářů u veřejnosti lidem prostě jenom zatemňuje zrak. Sedět doma, ruce v klíně a vykládat, že to těm taxikářům patří je projev naprosté krátkozrakosti. Příště si magistrát může vzít na mušku kohokoliv jiného a různými zákazy a příkazy zase kazit život a podnikání jinému.

Komunální volby se blíží. Proto také Burešova politická divize již ohlásila změny. Místo Krndy bude kandidovat nějaký Nacher. Jestli lidé místo toho, aby posoudili plnění předvolebních slibů hloupě naletí této rošádě, která nemá žádný praktický význam, tak je s Prahou ámen.

Posuzujme strom podle plodů a ne podle listí, tak by měl uvažovat moudrý člověk.

(převzato z Profilu)

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…