Sládek (SPR-RSČ): Podivné okolnosti Las Vegaského masakru

05.10.2017 9:08

Ještě neuteklo mnoho hodin od politováníhodné události a již se otevřelo tolik dalších otázek o jejichž objasnění můžeme jen spekulovat.

Sládek (SPR-RSČ): Podivné okolnosti Las Vegaského masakru
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

První je samotný údajný střelec. Proč by postarší bílý muž střílel zrovna na country koncert. Není tomu tak, že si ti, kdo chtěli způsobit co nejhorší masakr a otřást tak americkou společností vyhledali psychicky narušenou osobu, tu náležitě za pomoci drog dlouhodobě zpracovávali, zásobovali penězi, aby se stal stálým hostem a poté zbraněmi? Jeho asijská partnerka mohla být agentkou, která mu dala poslední pokyn k útoku a poté odjela?

V České republice je velmi málo občanů ozbrojených. A jenom starší generace ví, jak třeba zní střelba z automatické zbraně. Jinak se i na zvukovou stopu dívá člověk se zbraněmi obeznámený. Rozhodně se nejednalo jenom o M 16, byť v modernizovaných verzích nebo pistole a revolvery. Kadence i tón by odpovídaly i jiným zbraním, ty však v pokoji údajného střelce nalezeny nebyly. Frekvence potom více než jednomu střelci.

Deset pokojů od pokoje odkud údajně střílel osamělý střelec bylo také rozbito okno. Ve stejném směru a se stejným výhledem. Přitom rozbít okno v hotelích na Stripu není vůbec jednoduché. Je třeba velkou sílu a pořádné kladivo. Jsou velmi silná a bezpečná, protože mimo jiné počítají s pochopitelnou touhou hostů se kochat nočním životem na nablýskaném bulváru. Ale i s možností spáchání sebevraždy hotelového hosta v případě velkého finančního fiaska v některém z kasin. Jsou zabezpečena i proti přírodním živlům a střelec musel deaktivovat protipožární a bezpečností čidla. Svědčí to o dalším střelci?

Propašovat do hotelového pokoje tolik zbraní také není hračka. Ať již jste náhodný návštěvník anebo stálý host, vždy se na vás hned u vchodu doslova vrhne přeochotný personál, který vám dopraví zavazadla na pokoj, samozřejmostí je tak zvaný „tip“. Že by si nikdo z personálu nepovšiml naprosto neobvyklé váhy představující rozdíl mezi běžným kufrem s oblečením a kosmetikou a taškou se zbraní a náboji? V tomto případě mnoha takových tašek.

Každý člověk si dovede představit, jak obrovský povyk by se strhl v médiích, kdyby oběťmi tragédie byli Afroameričané nebo Asiaté. Jelikož jsou ale oběti čistě bílé, dle vkusu v hudbě potom zcela jistě Trumpovi voliči, kromě vyjádření sympatie pronesené na půl huby, jenom aby se neřeklo, naprosté ticho. Jak je vidět, žádné novináře, žádný televizní kanál nezajímá, když krvácí bílí. Běda, kdyby to bylo naopak.

A kdo spustil povyk, jako první? Zhouba Ameriky v podobě tamních demokratů a mírotvorců, kteří by nejraději otevřeli Ameriku pro kdejakého přivandrovalce, darovali půl amerického jihu Mexiku a odzbrojili všechny občany, aby potom na jejich otrockou poslušnost Kapitolu mohli dohlížet Kapitolem vyslaní po zuby ozbrojení mírotvorci, ti všichni zneužívají tuto tragédii k tažení za zrušení základního práva zaručeného Ústavou. Využívají k tomu svoji prazvláštní logiku, kdy nazývají střelbu ve Vegas nejhorší masakr v dějinách USA, ale naprosto ignorují fakt, že například v Chicagu plném černošského obyvatelstva, bylo zbraní jen za měsíc červen zabito přes 80 lidí.

Ať tedy probíráme tato průkazná fakta, jak chceme, vždy nám vyvstane mnoho dalších velmi podezřelých okolností této tragédie. Nabízí se tedy otázka, komu ku prospěchu?

Převzato z profilu.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…