Sládek (SPR-RSČ): Pokud je Kalousek vrah, potom Babiš bude masový

05.03.2017 19:00

Právě jsem dočetl dotaz jednoho občana, který oponoval mé kritice majitele Babišolandu. Že prý je Kalousek, který podle majitele takřka všech médií v republice, viníkem úplně všeho a je za každou lumpárnou, která se tady kdy odehrála.

Sládek (SPR-RSČ): Pokud je Kalousek vrah, potom Babiš bude masový
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Dávám za pravdu každému, kdo Kalouska kritizuje. Nádavkem jsem se dozvěděl, že to je nejenom zloděj, ale i vrah. Prý je mimo jiné také zodpovědný za vadné padáky pro Českou armádu. Už jsem se skoro lekl, že je zodpovědný i za zlaté padáky, které dostávali pod patronací oposmlouvy mezi inženýrem Klausem a inženýrem Zemanem všichni příslušníci rodinných klanů vládnoucí garnitury. Tak daleko však již tazatel nešel, jenom trval na tom, že Kalousek je zloděj a vrah. No dobře, nebudu polemizovat.

Velký problém ovšem nastane, pokud někdo tuto argumentaci používá k obhajobě inženýra Babiše anebo takto argumentuje on sám. Jestliže srovnáme vedle sebe zloděje Kalouska a Babiše, tak je Kalousek tovaryš druhý den po nástupu do dílny, zatímco Babiše je mistr nad mistry. Jestliže Kalousek nakradl desítky milionů, Babiš desítky miliard.

Obdobně dopadne srovnání vrahounské činnosti obou. Možná je Kalousek odpovědný za nákup nekvalitních padáků jako náměstek na ministerstvu obrany. Nevím kolik parašutistů tehdy zahynulo, ale škoda je každého náhle zbytečně zmařeného života.

Ovšem padáky používá jen velmi málo jedinců a ještě k tomu s vědomím příslušného rizika. Česká republika však má dalších deset a půl milionu obyvatel a ti všichni jsou sice velmi pomalu, ale zato soustavně a bez jakéhokoliv varování tráveni odpadem, kterým zásobuje domácí trh s potravinami monopolní dodavatel Agrofert. Ten nakupuje odpad v zahraničí, umele jej, zmrazí a po slisování dodává na pulty zde. Bez ohledu na životu nebezpečné chemikálie, těžké kovy a třeba jen sůl, která je jinak používána na solení silnic v zimě.

Všechny tyto jedovaté látky se usazují v organismu občanů České republiky a již dnes se podílejí na celé škále tak zvaných civilizačních chorob. Je to velmi zavádějící název, který tak obviňuje civilizaci z něčeho, s čímž nemá nic společného. Naopak přímým viníkem je špinavý vzduch z chemických závodů Agrofertu, špinavá voda i chemikáliemi a náhražkami prosycené potraviny, které by si spíše zasloužily označení otraviny.

A jestli dnes ještě není ten problém zcela jasný, stačí si počkat pár let a projeví se v plné síle. Potom však již bude pozdě. Nebo si snad někdo myslí, že by Babiš a jeho okolí pojídali to stejné čím krmí nás ostatní? Tak naivní snad již není ani volič hnutí ANO, i když je pod vlivem koblihy s chemickou marmeládou.

Převzato z profilu.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.