Sládek (SPR-RSČ): Předvolební habaďůra

20.12.2016 9:07

Blíží se volby a strany si vykrádají programy a aktivizují se ovšem pouze v oblasti slibů a politici se neštítí využívat k propagandě své strany svá soukromá média.

Sládek (SPR-RSČ): Předvolební habaďůra
Foto: sprrsc.cz
Popisek: SPR-RSČ - logo

Jak jinak nazvat výroky Babiše na adresu holocaustu a cikánů a následné „rozhořčené“ reakce ostatních „státotvorných“ politiků v čele se Sobotkou.

Blíží se volby. Před vládnoucí Bandou šesti a dvou půlek stojí ovšem zapeklitý problém, na jehož včasném a efektivním vyřešení, záleží výsledek voleb. Občané, pro vládnoucí kliku ovšem bohužel, nejsou jednolitá masa se stejnými názory, prostě nejsou to klony. Jeden směřuje doleva, další doprava a najde se nemálo těch, kdo vyznávají extrémní názory. Jak ovšem tento pestrobarevný slepenec zmanipulovat natolik, aby vládnoucí banda opět zvítězila a pojistila si tak kraje i senát?

Ideálním řešením, jak se ukázalo již mnohokrát v minulosti, je vykrádat témata ostatním, zvláště neparlamentním stranám a díky mediální masáži je vydávat za vlastní. Co na tom, že představitelé vládních stran ještě nedávno chválili přivandrovalce, nabádali nás k jejich přijímání s otevřenou náručí a vůbec mluvili naprosto odlišně, než mluví dnes? Lidé mají přeci tak krátkou paměť, že by se za to styděla i zlatá rybka, která dosud držela rekord – pouhé tři vteřiny.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Proto je aplikována tato léty osvědčená metoda. Jeden ministr vlády zlehčuje holocaust a cejchuje cikány jako nemakačenky. Další ministr, případně předseda vlády mu za to spílá do vyvrhelů lidské společnosti. A vidíte, jak rychle lidé zblbnou a řeknou si, no to je konečně pořádné slovo, ten by určitě se Židy i cikány zatočil. Přiznám se, že mne za ty dva dny intenzivního mediálního vymývání mozků málem dostali také. Vždyť ještě nedávno byli naši mnohdy nepřizpůsobiví spoluobčané nazýváni Romy a slovo cikán bylo na indexu, případně kdo jej vyslovil, byl stíhán. A najednou jsou to cikáni.

Proto, alespoň pro ty naše spoluobčany, kteří přemýšlí. Nenechte se ohlupovat mediální přestřelkou, kterou pro členy vlády a poslance připravily jejich PR agentury. Tady nejde o názory, případně změny názorů. Tady nejde o program a už vůbec ne o program, který by někdo chtěl realizovat. Tady jde pouze o to, vzít vítr z plachet kritikům současného režimu a přihrát si pěkně malou domů hlasy co největšího počtu nespokojených občanů, kteří se za pár týdnů promění na voliče.

Jestliže místopředseda vlády, také přivandrovalec, zlehčuje holocaust a nadává na cikány, měly by se ho ujmout orgány činné v trestním řízení. Pokud by přeci někdo jiný takto veřejně hovořil o holocaustu a cikánech, tak je již dávno na policejní služebně. Takže policie, která je povinna prověřovat informace bez ohledu na to, z jakých zdrojů pocházejí, má jistě dostatek podkladů pro zahájení šetření výroků Andreje Babiše.

A média? Vždyť to jsou Babišovi zaměstnanci, tak se nemůžeme divit, že pilně pracují na předem připravené masáži, která má ze zhoubce našeho národa učinit politika bojujícího za naše národní zájmy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…