Sládek (SPR-RSČ): Typický lidovec

06.03.2017 13:18

Lidová strana byla vždy známá tím, že šla s každým, jako sociální pracovnice ze silnice E 55. Pro ty později narozené je to silnice vedoucí do Německa, která byla údajně již za hluboké totality lemována 'stopařkami'.

Sládek (SPR-RSČ): Typický lidovec
Foto: Daniela Černá
Popisek: Miroslav Sládek

Před listopadem lidovci velmi rádi vytvořili pro komunistickou stranu zdání demokratického pluralitního politického systému, vždyť tady nebyla jenom jedna strana, ale hned několik a dokonce její ministři zasedali ve vládě. Pod heslem s komunisty na věčné časy a nikdy jinak.

Po listopadu byli lidovci v každé vládě doslova s každým. Opět. Takže se podíleli na rozkrádání republiky z dílny ODS, pod hlavičkou oposmlouvy Zemana a Klause na nakonec i vládou ČSSD. Nyní si notují s Babišem a vypadá to, že se již brzy na sekretariátu lidové strany opět objeví nápis „S komunisty na věčné časy a nikdy jinak“.

Na nastávajícím sjezdu chce a předsedu lidové strany kandidovat sběratel funkcí od starosty, hejtmana, senátora jakýsi, prý populární Čunek. Ze svého postu ve vládě ČSSD musel odejít pro korupční skandál při zašantročení majetku města, spojený se zneužitím pravomoci veřejného činitele. Tehdy jej však Paroubek dokázal zachránit. Policisté chtěli Čunka obvinit a stíhat. Tak byli doslova vyměňováni (celkem třikrát) tak dlouho, až se našel policista, který celé trestní stíhání zastavil.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Nyní se chce Čunek ucházet o post předsedy lidovců. To je jeho věc, zda chce již čtvrtou funkci, ačkoliv sliboval, že nebude kumulovat funkce. Zajímavé a varovné by mělo být jeho zdůvodnění ke kandidatuře na předsedu. Prohlásil, cituji, „Já vycházím velmi dobře s Andrejem Babišem a ve vládě bychom dokázali spolupracovat“.

Voliči pozor, předseda lidovců Čunek již nyní prohlašuje, že půjde s Babišem do vlády, tedy že se bude podílet na všech zvěrstvech, ničení práv a svobod občanů, prostě všech špinavostech pro vybudování diktatury, ke které Babiš jednoznačně směřuje. A to chtějí i lidé, kteří jsou v lidové straně jenom proto, že byla kdysi křesťanskou? To snad ne!!!

Kruh se uzavírá, komunisté nastupují k moci za přispění lidovců a jsem opět v roce 1948!!!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zelení: Chceme otevřít debatu o dani ze superbohatství

22:01 Zelení: Chceme otevřít debatu o dani ze superbohatství

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k zajištění dostatku finančních prostředků pro chod…