Sládek (SPR-RSČ): Zeď se stavět bude!

25.01.2017 10:40

Dnes podepíše D. J. Trump příkaz k převodu federálních peněz a tím masivní dostavby hraniční zdi

Sládek (SPR-RSČ): Zeď se stavět bude!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Ihned se strhl obrovský povyk. Nejen, že prý Amerika odmítá dodržet svůj tradiční postoj k přijímání uprchlíků, ale že nová opatření směřují prakticky jenom proti muslimům a upřednostňují tak křesťany.

Ti obhájci lidských práv, anarchisté, a především neobolševici nějak zapomněli, že právě přijímání křesťanů, a to především a jenom z Evropy vytvořilo ten stát, kterým je dnes. Právě oni svoji nesmírnou obětavostí, statečností a nesmírně tvrdou dřinou vytvořili nejsilnější zemi světa. V posledních letech za vlády Husseina Obamy to však vypadalo, že administrativa chce přijmout co nejvíce lidí z Afriky, Arábie a Asie a odmítá přijímat lidi z Evropy, jakoby tato imigrační politika byla založena na nenávisti k bílým a křesťanům. Za leden 2017 bylo přijato již 25 tisíc pouze z Mexika a muslimských zemí, plán D. J. T. je pro letošek 50 000 takže Obama ve své snaze naházet novému prezidentovi co nejvíce klacků pod nohy, honem vyčerpal polovinu zamýšlené kvóty během jednoho měsíce, díky jeho unáhlenosti se do USA nedostanou třeba právě ti, kdo by si azyl zasloužili, ale dostalo se tam mnoho kriminálníků, teroristů, byť třeba jako spící agenti.

Nyní doufáme, že nestal patřičný návrat ke kořenů a posílení bílé a křesťanské Ameriky.

Nepřátelé Ameriky a ti, kdo usilují o její totální devastaci argumentují i finanční nákladností projektu. Dva tisíce mil dlouhá hranice mezi Mexikem a USA bude prý stát 14 miliard dolarů. Plus samozřejmě náklady na ostrahu a údržbu.

I když přijmeme tato čísla, tak je zcela zřejmé, že se to bohatě vyplatí. Nejen, že bude zastaven ilegální příliv, ale také bude výrazně pozastaven příliv drog, které drze Mexičané pašovali nejen přes hranice, ale i tunely, ve kterých jezdily celé vlaky naložené ilegály a drogami. Těmto ilegálům je přitom poskytována zdarma zdravotní péče, dostávají sociální dávky a jejich děti mají bezplatné školy. Když odpadnou státnímu rozpočtu tyto náklady, tak bude stavba zdi jednou z nejvíce výnosných investic, jaké kdy byly v USA realizovány. Takový přínos, který ozdraví radikálním způsobem rozpočet a navíc jako bonus výrazně sníží kriminalitu.

V našich podmínkách by zeď vzhledem ke členitosti povrchu asi nebyla tím nejlepším řešením, ale plot, ostraha je zcela na místě, a to ve spolupráci se sousedními státy, asi tak, jako budou spolupracovat California, Arizona, New Mexico, Texas.

Blahopřejeme D. J. Trumpovi a jeho nové administrativě.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pospíšil (TOP 09): Během teplých měsíců se na vybraných pastvinách mohou usadit stáda ovcí a koz

16:21 Pospíšil (TOP 09): Během teplých měsíců se na vybraných pastvinách mohou usadit stáda ovcí a koz

Se závěrem měsíce dubna začínají znovu vypásat vybrané pražské lokality první stáda dobytka. Pro let…