Sláma (Trikolora): Přijetí kolektivní viny je nepřijatelné a ostudné.

30.07.2023 12:14 | Komentář

Odsuzují zločinné, politicky hloupé přijmutí kolektivní viny.

Sláma (Trikolora): Přijetí kolektivní viny je nepřijatelné a ostudné.
Foto: Archiv JS
Popisek: Místopředseda Trikolory Josef Sláma

Co do společenského a politického uvažování beru aktuální situaci nejen jako politováníhodnou, ale také naprosto nepřijatelnou. Kádrování , nesmyslně ataky , naprosté přijmutí kolektivní viny , křečovité, teatrální, velmi hlasité výkřiky o víně ruského národa a odsuzování naprosto bezúhonných lidí, jsou za hranou toho jak by se demokratická země a její představitelé měli chovat. 

Velmi se stydím za chování našich činitelů, vědom si jejich politických i lidských kvalit, jejich postupy a chování nejsou pro mne zas takovým obřím překvapením. Je mi velmi líto sportovců kterým bylo znemožněno účasti na turnaji, naše vláda se chová hůře než německá vláda v roce 1936 při konání Olympiády, což je hrůzný ale pravdivý fakt který nelze přehlédnout.

Všemu tomu nasadil korunu náměstek primátora hlavního města Prahy Pospíšil, který se půjde zeptat na ambasádu cizí země, jestli ta či ona osoba může vystupovat u nás v České republice potažmo v hlavním městě republiky. Myslím že to je tak ostudné, politicky pitomé (nebojím se použít toho slova ) že by pan náměstek měl zvážit další setrvání ve funkci , možná mu v Kyjevě něco nabídnou. Zákaz vystoupení toho či onoho ruského sportovce či umělce v ČR, obyčejným lidem Ukrajiny mír nepřinese,ani mnoha mrtvým život nevrátí. Tento konflikt eskaluje od roku 2014, přestaňte dělat ubohá, teatrální gesta a řekněte jasně , že tento konflikt bude muset skončit politickým řešením, než se k tomu dopracujeme tak budou zmařeny další tisíce životů. Bohužel to zas budou muset říci našim vládním politikům na jiné ambasádě, jste ještě vůbec politici naší země, nebo jen parta servilníh loutek ? Od revoluce tu nebylo vedení země tak kabaretního střihu, prezidentem počínaje a těmi Pospíšily konče.

Převzato z profilu politika.

Josef Sláma

  • Trikolora
  • Místopředseda Trikolory
  • zastupitel měst. části

Článek byl převzat z Profilu Josef Sláma

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Kolektivní vina uplatňovaná na jeden národ, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseNávštěvník99 , 30.07.2023 12:21:41
má znaky fašismu. Vždyť díky sudeťákům se rozbila ČR, statisíce lidí zemřeli za jejich souhlasu, zničena byla elita národa, která končila mnohdy v koncentrácích, pozavírané VŠ a popravení studenti, vyhlazená řada obcí německým fašismem. Zrádní politici se chodí ještě omlouvat. Hlavně, že nepřítelem je Rus, přestože nás Rudá armáda zachránila před vyhynutím, ke kterému jsme byli určeni. Vzorem mají být Američané, kteří mají na svědomí milióny životů od 2. sv. války a milióny válečných uprchlíků.

|  6 |  0

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Pane Babiši, nepomáháte už více zlu než dobru?

18:14 Ministryně Černochová: Pane Babiši, nepomáháte už více zlu než dobru?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k předvolebním slovům Andreje Babiše.