Slovák (Nezávislí a Soukromníci): Rozhýbejme Rožnov

15.08.2018 21:00

Lidé pochybují o tom, co říkáš, ale uvěří tomu, co uděláš!

Slovák (Nezávislí a Soukromníci): Rozhýbejme Rožnov
Foto: roznov.cz
Popisek: Náměstí v Rožnově pod Radhoštěm

Lídrem nového sdružení Nezávislých a Soukromníků, které bude v podzimních komunálních volbách spolu s dalšími osmi politickými subjekty usilovat v Rožnově pod Radhoštěm o přízeň voličů, je majitel střechařské společnosti IZOLTING Moravia s.r.o. a rožnovský patriot Ing. Antonín Slovák. Společně s dvaceti kolegy z kandidátky je připraven rozhýbat Rožnov, vrátit ho mezi tradiční lázeňská města a pomoci jeho dalšímu rozvoji při řešení aktuálních, ale i dlouhodobých problémů.

„Jsem rád, že se nám také v Rožnově poprvé podařilo sestavit unikátní seskupení rožnovských podnikavých osobností a společně máme možnost se ucházet o hlasy voličů pod hlavičkou Nezávislých a Soukromníků. Každý z nás měl v mládí své vize, které jsme úspěšně realizovali. Ať už v byznysu, sportu či kultuře. Jsme tady, ledasco umíme a jsme připraveni pracovat pro rozvoj města a jeho obyvatele“, říká Slovák.

Moderní program pro současnost i budoucnost

Sdružení Nezávislých a Soukromníků se ve svém volebním programu zaměřuje na šest prioritních bodů, mezi které patří návrat k lázeňské tradici, vytvoření podmínek pro rodinné bydlení mladých Rožnovanů, vybudování senior parku, kvalitní vzdělání dětí a mládeže s posílením individuálního rozvoje talentů a návratem řemesel do škol.  V neposlední řadě kandidáti občanům nabízejí přátelský a vstřícný dialog s radnicí.

„Věřím, že se nám podařilo definovat problémy, které občany trápí a že jsme schopni jim nabídnout jiný a nový pohled na jejich řešení. Konkrétní kroky můžeme udělat hned. Např. začít budovat novou tržnici, rozšířit působnost společnosti Městské lesy Rožnov, a to tak, aby do ní patřila dnes pokulhávající očista města, založíme tolik chybějící městské technické služby. Realizovat musíme kruhový objezd na ulici Videčská a zprůjezdnění Nádražní. Nezapomínáme ani na tolik potřebný parkovací dům“, popisuje lídr kandidátky. Podle Slováka jsou to všechno úkoly, které by měl řešit nový zastupitelský tým společně. „Na čem se ale nejspíše s některými politickými konkurenty neshodneme, je náš záměr snížit počet členů zastupitelstva i úředníků města. Radnice by také měla být méně byrokratická a více přátelská k občanům,“ dodává Slovák.

Vizitka lídra kandidátky Nezávislí a Soukromníci pro komunální volby 5. – 6. října 2018 v Rožnově pod Radhoštěm:

Ing. Antonín Slovák
Majitel společnosti IZOLTING Moravia s.r.o.
40 let
Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

19:02 Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.