Sociálně demokratické ženy v Pardubicích uspořádaly oslavu

20.03.2017 20:36

V sobotu 18. března 2017 uspořádaly v Pardubicích Sociálně demokratické ženy tradiční celokrajskou oslavu MDŽ.

Sociálně demokratické ženy v Pardubicích uspořádaly oslavu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo ČSSD

V první části probíhala beseda s přítomnými hosty – ministrem pro lidská práva a legislativu Janem Chvojkou, hejtmanem Martinem Netolickým, členem ÚKK Miroslavem Váňou, předsedou OVV Pardubice Leošem Malinou a předsedou Celostátního výboru Klubu seniorů Petrem Kolmanem.

Ženy se aktivně zajímaly o sociální oblast, zdravotnictví, aktuální politické dění jak na krajské, tak i celostátní úrovni. Informace z Celostátní konference SDŽ podala krajská předsedkyně Marcela Jelínková.

Po obědě následoval kulturní program – vystoupení mažoretek a hudební produkce. Velké poděkování za organizaci celé akce patří Marcele Jelínkové a všem, kteří akci podpořili finančně či dárečky pro přítomné ženy – KVV ČSSD Pardubického kraje, senátor Radko Martínek, ministr Jan Chvojka, hejtman Martin Netolický, krajští radní Václav Kroutil a Bohumil Bernášek, člen ÚKK Miroslav Váňa a předseda OVV Pardubice Leoš Malina.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Canov: Nejčernější den v historii Senátu

20:07 Senátor Canov: Nejčernější den v historii Senátu

Nevídaný skandál ve věci návrhu novely Občanského zákoníku (známé pod názvem „Manželství pro všechny…