Šojdrová (KDU-ČSL): Fandím českým sportovcům a fair play

08.08.2016 20:15

Fandím všem českým sportovcům, kteří se kvalifikovali na LOH 2016. Obdivuji jejich výkony, protože samotná účast na Olympiádě je vysněným životním cílem a jejich obrovským úspěchem.

Šojdrová (KDU-ČSL): Fandím českým sportovcům a fair play
Foto: Daniela Černá
Popisek: Michaela Šojdrová

Brazílie organizuje Olympijské hry v nelehké době. Země se potýká s ekonomickou recesí, vnitropolitickou krizí a řadu technických podmínek pro hladké konání Olympijských her se jí nepodařilo splnit. Věřím, že organizátoři vynaloží veškeré úsilí, aby podmínky pro sportovce i fanoušky byly co nejlepší.

Chci připomenout, že  kromě  sportovců z 206 národních týmů, bude v Riu soutěžit i desetičlenný tým uprchlíků. Je mezi nimi i osmnáctiletá syrská plavkyně Yusra Mardini, která se stala symbolem naděje a vůle překonávat velké překážky a tragédie. (Doporučuji si poslechnout její příběh v reportáži Českého rozhlasu zde. )

Všem sportovcům přeji sílu a zdraví. Společně s českými fanoušky podporuji český národní tým a přeji našim sportovcům skvělé výkony, medaile a hlavně šťastný návrat domů. Všichni jsme jeden tým!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Dvojí metr na utajované informace

11:17 Mašek (ANO): Dvojí metr na utajované informace

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nakládání BIS s utajovanými informacemi