Soukup (ODS): Jasný názor...dnes o lidské slušnosti

21.07.2014 10:30

Nechci, aby to znělo jako klišé, ale všímám si, že tím, co naší společnosti nejvíce chybí, je dostatek taktu, tolerance a vzájemné úcty. Jednoduše řečeno - obyčejné lidské slušnosti.

Soukup (ODS): Jasný názor...dnes o lidské slušnosti
Foto: ODS
Popisek: Náměstek primátora Hradce Králové Martin Soukup

U nás v Hradci máme už snad téměř vše, co k životu potřebujeme. Kdybych měl však říct, kde máme (a to nejen v Hradci) rezervu, je to právě způsob, jakým se k sobě chováme. Moderní autobusy budou dokonale sloužit svému účelu teprve tehdy, až pustí sednout mladší staršího a zdravý nemocného. Městem cyklistů se hrdě můžeme nazývat až se k sobě cyklisté, chodci a motoristé budou chovat ohleduplně. A nejlepším místem pro život nebudeme dřív, než za našimi psy bude zůstávat čistý chodník. Pro mě osobně tohle nejsou nepodstatné detaily.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

4:31 Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhře Ruské federace ve sporu s Ukrajinou u Mezinár…