Šrámek (ANO): Důvěra našich členů je pro mě naprosto zásadní

09.02.2016 13:59

Současné vedení největší místní organizace ANO v Plzeňském kraji obhájilo svůj mandát.

Šrámek (ANO): Důvěra našich členů je pro mě naprosto zásadní
Foto: ANO
Popisek: Pavel Šrámek

Včera ve večerních hodinách se volilo vedení Místní organizace centrálního obvodu Plzeň 3, která je se svými 33 členy největší místní organizace hnutí ANO v kraji. Delegáti jasně ocenili dosavadní práci a směřování současného vedení a potvrdili mu mandát i na nadcházející dva roky. Předsedou byl znovu zvolen poslanec Pavel Šrámek a posty místopředsedů obhájili Vladimír Krákora a David Procházka, místostarosta centrálního plzeňského obvodu. Novým členem vedení se stal revizor Jiří Sládek, který ve funkci nahradil Jakuba Šauera.

„Jsem velmi rád, že jsme dostali takovou důvěru a obhájili svůj mandát i na další dva roky. Velice si toho vážím. Důvěra našich členů je pro mě naprosto zásadní“, řekl po volbě znovuzvolený předseda Pavel Šrámek a dodal, že následující dva roky budou lety konsolidace a upevňování naší pozice na ÚMO3 a na městě. „Nikdo není dokonalý, udělali jsme chyby, ale kladné výsledky zcela jednoznačně převažují“, pronesl Šrámek a připomněl, že MO3 není jen největší místní organizací, ale i nejúspěšnější, co se týká volebních výsledků. „V únoru 2014, když jsme zakládali organizaci, nás bylo 6, nyní je nás 33 a dalších několik uchazečů na členství čeká. Je to obrovský posun, kus práce za námi a další práce před námi. Nadcházející dva roky budou prioritně o podpoře jiných voleb než do obvodu, ve kterých jako nejsilnější organizace musíme pomoci“, doplnil další směřování závěrem Šrámek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…