Šrámek (Svobodní): Má smysl vyjít do ulic?

13.08.2018 19:56

V současnosti čelíme tlaku ze stran OSN, EU, ale i zájmových neziskovek, abychom se vzdali tradičních hodnot ve jménu genderového neomarxistického inženýrství.

Šrámek (Svobodní): Má smysl vyjít do ulic?
Foto: Svobodní
Popisek: Svobodní, logo.

Jednou takovou hodnotou je i tradiční rodina. Tato hodnota má být relativizována a její fungování má být regulováno/kontrolováno/penalizováno státem. Jak? Příkladem může být nechvalně známý Bernevernet z Norska, který odebírá děti rodičům i kvůli takovým věcem, jako že matka je neslyšící, a tak prý nemůže dostatečně kvalitně pečovat o dítě!

Istanbulská úmluva, která je, bez zájmu médií, v EU připravována, je destrukcí takových hodnot, protože je v ní obsažen závazek, že každý stát zřídí orgán Grevio, který nebude podléhat politické kontrole. Jde o jakousi obdobu norského Barnervernetu s neuvěřitelnými pravomocemi i k odebírání dětí z rodin, třeba jen proto, že nebudou děti řádně genderově vychovávány. Děti se tak stávají „majetkem“ státu.

Svobodní mají od svého počátku na mysli ochranu takových hodnot, jak ve svém Ideovém projevu k založení strany z 14. 2. 2009 uvedl její zakladatel a dlouholetý předseda Petr Mach: „Za nejcennější hodnoty, které chce podporovat a rozvíjet, považuje [Strana svobodných občanů] svobodu jednotlivce, svobodnou vůli člověka, jeho schopnost odpovědně se rozhodovat a volit lepší variantu z více možných, lidskou kreativitu a iniciativu. Respekt ke svobodě pro Stranu svobodných občanů znamená respekt k tradičním hodnotám, toleranci etnickou i náboženskou.“

Z toho důvodu jsme byli 4. 8. 2018 my, někteří Svobodní, podpořit Den pro rodinu pochodem Prahou a také akci pro rodiny a jejich děti na Střeleckém ostrově.

Není nám jedno, jak s námi bude stát zacházet. Není nám jedno, jaká „pravidla“ si pro každou matku, otce a dítě připravují často bezdětní představitelé EU.

Ing. Ivan Šrámek,
člen Republikového výboru Svobodných

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…