Stanjura (ODS): Odevzdali jsme zprávu o financování volební kampaně

19.01.2018 11:49

Občanská demokratická strana dnes odevzdala zprávu o financování volební kampaně pro volby do Poslanecké sněmovny Úřadu pro dohled nad hospodařením politických stran a hnutí. Splnila tak všechny náležitosti, které jí v souvislosti s volební kampaní ukládá zákon.

Stanjura (ODS): Odevzdali jsme zprávu o financování volební kampaně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zbyněk Stanjura

„Výdaje na volební kampaň dosáhly částky 82 693 738, 33 Kč. S rezervou jsme dodrželi 90milionový limit, který je pro volby do Poslanecké sněmovny stanoven, a také jsme nepřekročili částku, kterou jsme avizovali již při zahájení volební kampaně,“ uvedl předseda centrálního volebního štábu Zbyněk Stanjura. Součástí zprávy je seznam všech dárců, kteří ODS a jejím kandidátům poskytli na volební kampaň více než 43 mil. Kč. Zbývající výdaje byly hrazeny z běžných příjmů Občanské demokratické strany.

„Jsem rád, že se nám v průběhu i po skončení kampaně podařilo plnit veškeré nové povinnosti, které pro tyto volby platily, a Úřad pro dohled nad hospodařením politických stran nemusel vést s ODS žádné správní řízení kvůli porušení pravidel,“ dodal Zbyněk Stanjura.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Kovářová: Justiční tabu aneb O čem se nemluví

16:02 Senátorka Kovářová: Justiční tabu aneb O čem se nemluví

Mé vystoupení na kulatém stole nazvaném Kárné řízení a jeho nová perspektiva, který proběhl 25. dubn…