Štěpán (DOMOV): Hudeček slibuje co odvolal a odvolává co slíbil

09.09.2014 15:53

Současný primátor hlavního města Prahy dnes při zahájení volební kampaně prohlásil, že Česká republika se na evropskou úroveň nemůže dostat rozvinutím Brna, Ostravy, Břeclavi nebo Krnova, ale pouze tím, že z daní občanů se nasype více peněz do rozpočtu Prahy.

Štěpán (DOMOV): Hudeček slibuje co odvolal a odvolává co slíbil
Foto: Archiv
Popisek: David Štěpán

„Obžalovaný Hudečku, posaďte se a přestaňte vymýšlet hlouposti. Česká republika se na úroveň vyspělých států Evropy dostane, až ji přestanou dusit političtí harcovníci. Vždyť to byla právě Vaše strana, která novým Rozpočtovým určením daní snížila příjmy Prahy o 700 milionů. A pokud tomu nerozumíte, zeptejte se svého kolegy Kalouska. Praha se musí především zbavit lidí, jako jste Vy a Vaši předchůdci,“ uvedl předseda DOMOVA David Štěpán.

Nejde o to, aby se do rozpočtu hlavního města sypaly další miliardy, protože stejně zase zmizí v bezedných kapsách lotrů, kmotrů, developerů a pijavic z dozorčích a správních rad, kteří již dvacet let dusí rozpočet Prahy. Je třeba začít řídit Prahu jako každý normální člověk spravuje svůj rodinný rozpočet. Praha je náš domov, ne kořist pro politické loutky. Právě proto byla postavena občanská kandidátka DOMOVA, abychom už dále nemuseli přihlížet tomu, jak je naše město tunelováno, obrazně i doslova.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: DOMOV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Pak odešli. Neevakuovali fakultu, ale prostě odešli. Proč?

12:16 Šlachta (Přísaha): Pak odešli. Neevakuovali fakultu, ale prostě odešli. Proč?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke střelbě na FF UK.