Štěpánek (Trikolóra): Česká republika je Země dvojího metru

16.05.2021 11:41 | Komentář

Komentář na facebookovém profilu k publicistice České televize

Štěpánek (Trikolóra): Česká republika je Země dvojího metru
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Spisovatel, hudebník Petr Štěpánek

"Způsob, jakým Česká televize provozuje publicistiku, už je poněkud zoufalý. Je to fakt dost na hlavu, když si do pořadu Interview ČT24 zvou některé politiky k rozhovorům, ale pak je nenechají odpovídat. Normální rozhovor totiž probíhá tak, že chvíli mluví jeden a pak zas druhý. Ne tak v České televizi. Zpovykaná Světlana Witovská si nedávno evidentně popletla hřiště. Namísto do televizního studia se dostavila na mistrovství republiky ve skoku do řeči a za každou cenu chtěla být první.

Ale připusťme, že redaktor má být ostrý a má svého hosta tlačit do kouta. Pak se však nabízí otázka, proč tahle redaktoři České televize postupují pouze při rozhovorech s některými politiky, zatímco jiné, své milce, naopak nechávají volně hovořit, jako když horkým nožem studeného másla ukrajuje. Je to jen další příklad toho, že Česká republika je Země dvojího metru a Česká televize v tomto slova smyslu její nejpřednější pracoviště," říká garant Trikolóry pro média Petr Štěpánek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…