Štěpánek (Trikolora): Ruským trollem snadno a rychle

17.05.2022 18:20

Pokud dosud používáte vlastní hlavu a nepapouškujete jednostrannou propagandu, kterou vám tluče do hlavy Česká televize a další média hlavního proudu, jste ruský troll.

Štěpánek (Trikolora): Ruským trollem snadno a rychle
Foto: Archiv P. Štěpánka
Popisek: První místopředseda Trikolory Petr Štěpánek

Pokud si myslíte, že dějiny nezačaly ve čtvrtek 24. února tohoto roku ve čtyři hodiny ráno a že je správné brát do úvahy také vše, co tomuto datu předcházelo, jste ruský troll. 

Anketa

Jste ochotni alespoň částečně omezit topení, ježdění autem či užívání klimatizace, abyste pomohli Ukrajině proti Putinovi?

2%
97%
hlasovalo: 35898 lidí

Pokud si myslíte, že Majdan proběhl v režii někoho úplně jiného než samotných Ukrajinců, jste ruský troll.

Pokud si myslíte, že Ukrajina je šachovnicí, na které jsou Ukrajinci namnoze pouhými figurkami, kterými postrkuje někdo jiný, jste ruský troll.

Pokud si myslíte, že na Ukrajině probíhá něco, čemu se říká proxy válka, neboli zástupná válka, konkrétně velmocenský spor mezi Spojenými státy a Ruskem, jste ruský troll.

Pokud si myslíte, že eskalace sporů na Donbase má více viníků, jste ruský troll.

Pokud si myslíte, že jedním ze spoluviníků je také ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, který v roce 2019 vyhrál volby s programem, že urovná situaci na Donbase i vztahy s Ruskem (stačilo uvést v život minské dohody), leč nic v tomto směru neučinil, jste ruský troll.

Pokud si myslíte, že na vyvrácení tvrzení o existenci ukrajinských ultranacionalistických sil nestačí konstatování, že Zelenskyj je židovského původu, ba dokonce, že je to odvádění pozornosti od podstaty věci, jste ruský troll.

Pokud nesdílíte nadšení ze Zelenského „televizní“ politiky, jež je sice navenek efektní, leč už od roku 2019 jí scházejí jakékoli výsledky, jste ruský troll.

Pokud si myslíte, že na Ukrajině se bojuje za všechno možné, ale určitě ne za demokracii, za Prahu či za Evropu, jste ruský troll.

Pokud si myslíte, že prezident jedné z nejzkorumpovanějších zemí světa není zrovna ten pravý, kdo má politiky jiných zemí komandovat, co mají a co nemají dělat, jste ruský troll.

Pokud nehrozíte spolu se zfanatizovaným davem směrem k Moskvě a nepředháníte se v kritických výrocích a nadávkách, jste ruský troll.

Pokud vám na domě nevisí modrožlutá vlajka a na facebookovém profilu nemáte žlutomodrou vlaječku, jste ruský troll.

Pokud si myslíte, že soukromý majetek je nedotknutelný, i když patří někomu, kdo má ruský pas, jste ruský troll.

Pokud si myslíte, že politika sankcí se míjí zamýšlenými účinky, ba dokonce, že častokrát škodí více těm, kdo sankcionují, než těm, kdo jsou sankciováni, jste ruský troll.

Pokud si myslíte, že česká vláda má na prvním místě hájit zájmy českých občanů, a ne Bruselu, Washingtonu či Kyjeva, jste ruský troll.

Pokud si myslíte, že ukrajinizace České republiky a Evropské unie k ničemu dobrému nepovede, jste ruský troll.

Tento výčet je možné libovolně doplňovat.

Doufám, že už tomu rozumíte. Nebo je to celé jinak?

Převzato z Profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

12:05 Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k opatřením proti HHC a podobným drogám.