Středočeský kraj: GASK v Kutné Hoře nabízí prostory a služby pro školy a firmy

09.07.2014 7:34

V prostorách Jezuitské koleje v Kutné Hoře se konala v pondělí 7. července netradiční akce určená pro firmy a školy, jejichž zástupci se mohli seznámit s prostory a službami, které jim může Galerie Středočeského kraje poskytnout.

Středočeský kraj: GASK v Kutné Hoře nabízí prostory a služby pro školy a firmy
Foto: Redakce
Popisek: hejtman Ing. Miloš Petera, ČSSD

„Prostory naší příspěvkové organizace umožňují široké využití, což je i vítaným posílením příjmů. Máme co nabídnout - prostory pro přednášky, diskuse nebo konference. Nádherné prostředí Kutné Hory navíc umožňuje zajistit pro účastníky i další program. Zajímavé jsou pro nás nejen krátkodobé pronájmy, ale i dlouhodobější spolupráce třeba s vysokými školami, které se zabývají uměním,“ uvedl středočeský radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek, který se akce účastnil spolu s náměstkyní hejtmana pro oblast pro oblast investic a veřejných zakázek Zuzanou Moravčíkovou.

Desítky zástupců firem si prohlédly štábní domek, kde byly modelově upraveny jednotlivé místnosti na konferenční sál nebo školní třídy. Nechyběla ani exkurze do nové stálé expozice v Jezuitské koleji. Kdo nestihl tuto akci, může využít kontaktů na www.gask.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kr-stredocesky.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.