Středočeský kraj se i letos představí na veletrhu RegionTour v Brně

14.01.2014 6:41

Ani na letošním ročníku mezinárodního veletrhu cestovního ruchu RegionTour 2014 nebude Středočeský kraj chybět.

Středočeský kraj se i letos představí na veletrhu RegionTour v Brně
Foto: Redakce
Popisek: Josef Řihák (ČSSD)

Regionální výrobky, propagační materiály, videospoty i zábavný program nabídne Středočeský kraj na Výstavišti v Brně ve dnech 16. 1. – 19. 1. 2014. Kraj chce zvýšit návštěvnost turistů i zájem firem, které by mohly v regionu podnikat. Veletrh navštíví také středočeský hejtman Josef Řihák.

„Brněnský veletrh RegionTour jsem navštívil už v loňském roce. Je důležité, aby jednotlivé kraje o sobě více věděly, představily své výrobky, předaly zkušenosti. Veletrh může oslovit také zahraniční partnery nebo cestovní kanceláře,“ uvedl středočeský hejtman Josef Řihák.

Stánek Středočeského kraje bude umístěn v novém pavilonu P vedle Centrály cestovního ruchu – CzechTourism (číslo stánku je P/117).  V rámci výstavy Středočeského kraje se budou prezentovat i následující spoluvystavovatelé: město Mníšek pod Brdy, Rakovnicko, o.p.s., Region Pošembeří, Lípa pro venkov, o.s., Brdy–Vltava, o.p.s., Vyhlídky, o.s., Sdružení obcí Kokořínska, Zlatý pruh Polabí, o.p.s., Galerie a muzea Středočeského kraje. Nabídnou například keramiku, hračky, textilní výrobky, ochutnávky mělnického a kutnohorského vína, malešovické a nymburské pivo nebo krajové cukrovinky.

RegionTour Brno je největší tuzemský veletrh cestovního ruchu. Setkávají se zde zástupci státní správy, asociací, krajské samosprávy, podnikatelské sféry a médií. Své stánky zde mají také Slovenská republika, Maďarsko a Polsko.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kr-stredocesky.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…