Švarcbek (KSČM): Jak se mně zvedlo sebevědomí

26.07.2018 11:17

Komentář na facebookovém profilu

Švarcbek (KSČM): Jak se mně zvedlo sebevědomí
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

 

 

Když mě na jaře letošního roku oslovili zástupci naší strany z Klatov a Domažlic s tím, zda bych nechtěl kandidovat do senátu letos na podzim, tak jsem byl poněkud zaskočen. Přes veškerou moji politickou angažovanost v komunální politice, 2 roky v poslanecké sněmovně, a loňskou kandidaturu na poslance, to byla přeci jen nečekaná výzva. Je pravda, že z loňských voleb jsem měl dobrý pocit, přestože jsem skončil na třetím místě, tak jsem měl nárůst preferenčních hlasů. Takových nárůstů preferencí, při volebním propadu strany, měl málokdo. Přes své pochybnosti jsem se nechal přesvědčit, snad právě tím nárůstem preferencí. Tak nyní vedu kampaň do senátu. Cítím podporu, ale. Přeci jen mě něco chybělo do vyššího sebevědomí, které by mě dalo ten správný drajv. Konečně. Konečně jsem jej našel. Bylo mě sděleno, že byla založena Společnost pro výzkum zločinů komunismu z.s. Zprvu jsem tomu nevěnoval pozornost, ale při bližším pohledu jsem zjistil, že se nejedná a pobočku Ústavu pro studium totalitních režimů, ale o spolek, který založil pan Kopecký, paní Jandečková a pravděpodobně nějaký Angličan Jenner. Když jsem se podíval na účel zřízení kde je napsáno, cituji: Základním účelem spolku je podpora výzkumu zločinů komunismu v Československu, zejména nezákonných aktivit represivního zpravodajského a státně-bezpečnostního aparátu využívaného k upevnění totalitní moci a pro odchycení a potlačení domácí rezistence se z vláštním důrazem na jihozápadní příhraniční oblasti.

Josef Švarcbek

  • KSČM
  • Chci s vámi hasit problémy společnosti
  • zastupitel města

Jedná se tedy o oblast právě volebního senátorského obvodu č.11 Domažlice. Nechci zpochybňovat žádnou takovou aktivitu, která bude objektivní a založená na pramenech a na zdrojích. Může společnosti pomoci ozřejmit jednání občanů v době studené války. Pak jsem se začal ptát. Proč je v takovém spolku Angličan? Kdo je pan Kopecký a paní Jandečková? V jaké jsou či byli politické straně? Proč založili spolek právě nyní, 29 let od sametové revoluce? A pak mě napadla ta zásadní otázka. Není to zaměřeno proti mě či jinému kandidátovi z levého spektra politiky? Nepřekážím někomu? Nejsem jeho konkurence? A to až taková, že zakládá výzkumné spolky? Pokud ano, tak jsem tomu skutečně rád a dmu se pýchou, moje sebevědomí roste a letí k nebesům. Tohle jsem potřeboval. Já jsem byl pohraničníkem, jsem komunista a kandiduji za komunistickou stranu. Tohle všude píši a moji protikandidáti to ví. Jen se těším, co objeví výzkum.

Rád při něm i případně pomůžu, pokud bude o moji pomoc zájem. Možná se zjistí, že někteří komunistobijci mají komunistu v blízké rodině, či podporovali minulý systém jiným způsobem a tím jej legitimizovali. Možná to budou lidi s charakterem Vladimíra Dlouhého, který byl členem KSČ v Prognostickém ústavu, aby pak rychle prozřel a stal se předsedou pravicové ODA.
Děkuji za zvýšené sebevědomí a těším se na případná zjištění.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.