Svoboda a přímá demokracie: V tomto případě je špatný zákon lepší než žádný... Sobotkův demografický experiment

15.03.2016 14:38

Usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD):

Svoboda a přímá demokracie: V tomto případě je špatný zákon lepší než žádný... Sobotkův demografický experiment
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

  • Předsednictvo hnutí považuje návrh o obecném referendu předložený vládou a připravený ministrem Dienstbierem za pokus formálně naplnit požadavek na přímou demokracii, ale ve skutečnosti zablokovat možnost konání referenda. Požadavek na 250 tisíc podpisů a další parametry zákona prakticky znemožňují konání referenda. Poslanci hnutí přesto zákon podpoří, neboť v tomto případě je špatný zákon lepší než žádný. Hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) využije následně každou příležitost k novelizaci tohoto zákona tak, aby mohl naplnit svojí zásadní funkci.
  • Předsednictvo SPD vítá volební úspěch Alternativ für Deutschland v německých zemských volbách. Výsledky voleb potvrdily programovou vyprázdněnost tradičních politických stran a také prolhanost předvolebních průzkumů.
  • Předsednictvo hnutí Svoboda a přímá demokracie vyzývá v kauze „Čapí hnízdo“ v případě prokázání dotačního podvodu nejen ministra financí, ale i celou vládu k podání demise. Klíčem k celé kauze je ověření, zda šlo o dotační podvod či o něčí administrativní pochybení v realizaci dotace. Tato kauza je dalším důkazem naprosto nesmyslného principu přerozdělování finančních prostředků prostřednictvím evropské dotační politiky.
  • Odchod části členů Bloku proti islámu (BPI) z jejich hnutí, jehož důvodem je údajné zákulisní řízení BPI ze strany pana Víta Bárty, je pouze potvrzením správnosti předchozích postojů hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura. Naše hnutí nebude s Úsvitem a Blokem proti islámu spolupracovat.
  • Předsednictvo SPD upozorňuje členy a příznivce hnutí na průběh volební kampaně ve Spojených státech, kde dochází k nedemokratickému narušování kampaně Donalda Trumpa a zcela jednoznačně se mainstreamové síly spojují, aby zabránily jeho úspěchu ve volbách. Je to boj mezi stranickými sekretariáty a přímou demokracii (volbou lidu).
  • Předsednictvo hnutí se jasně vymezuje vůči tomu, že zástupce České republiky nevpustili v Řecku na tak zvané hotspoty. Přitom již v dubnu mají být z těchto zařízení Sobotkovou vládou přebíraní imigranti do České republiky. Je to naprosto nepřijatelná situace, kdy vláda nemá vůbec přehled, koho přijímá na naše území a činí tak bez ohledu na mínění občanů. Tito imigranti mají mířit do Havířova a Kostelce nad Orlicí. Naše hnutí říká jednoznačné ne! SPD odmítá přijetí jakéhokoliv počtu nelegálních islámských imigrantů a poskytne maximální podporu občanům měst, kterým hrozí, že je Sobotkova vláda zatáhne do tohoto demografického experimentu.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Jurečka: Situace vodicích psů v České republice není úplně ideálně řešena

14:02 Ministr Jurečka: Situace vodicích psů v České republice není úplně ideálně řešena

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k asistenčním psům.