Svobodní: Když ideologie zatemní mozek...

02.10.2022 12:28 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k návrhům EU, které dál prohloubí problémy s nedostatkem a cenami energie

Svobodní: Když ideologie zatemní mozek...
Foto: Svobodní
Popisek: Svobodní, logo.

Nové série Jistě, pane ministře? Nový cirkus od Monthy Python? Nebo realita? Evropa prochází zásadní energetickou krizí, pod kterou je v čele s Německem sama podepsána. Jsme v situaci akutního nedostatku levné elektřiny, proto se musí na výrobu využívat elektrárny plynové. Cena energií proto razantně stoupá.

Anketa

Kdo je vítězem komunálních voleb?

22%
66%
8%
hlasovalo: 14599 lidí

Dle předsedy Evropské komise Timmermanse je Green Deal příležitost. Jak se právě ukazuje, že to příležitost k drahým energiím a energetické závislosti na Rusku. Děkujeme. Prý pokud chceme žít v míru a demokracii, musíme být pro Green Deal. Dává to aspoň nějaký smysl, nebo je předseda Evropské Komise ruský agent?

Naposledy přišla unie s nápadem na vyšší zdanění fosilních elektráren. V momentě, kdy potřebujeme vyrábět více energií budeme elektrárny danit, abychom je k výrobě motivovali méně a ničili tím přirozené tržní mechanismy. Důsledek zdanění elektráren bude přirozeně přesně opačný. Méně dražší energie pro všechny. To snad musí vidět každý. I Timmelmans. Nezapomínejme proto, že i EU součást problému a zdatně sekundují Putinovi.

Místo smysluplných řešení prohlubování problémů. Když ideologie zatemní mozek, prohrávají všichni. Prohrává Evropa! A my bohužel s ní.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…