Svobodní: Státem řízenou diskriminaci je potřeba včas a hlasitě odmítnout

11.08.2021 22:27 | Komentář

Komentář na facebookovém profilu k diskriminaci neočkovaných občanů

Svobodní: Státem řízenou diskriminaci je potřeba včas a hlasitě odmítnout
Foto: volimtrikoloru.cz
Popisek: Koalice Trikolóra/Svobodní/Soukromníci - logo

Ve Francii nově nesmějí neočkovaní občané určitých profesí chodit do práce. Je jim zakázáno vydělávat si na živobytí. Protože nedostanou žádnou podporu, kladou si toto občané akutní otazku: “Máme riskovat hlad nebo podstoupit očkování?”

Je to velice nebezpečný krok. I pro nás v České republice. Až totiž bude chtít něco podobného zavádět i u nás, budou tvrdit: "Ve Francii k tomuto opatření přistoupili. Je to vyspělá, demokratická země. Kdo jsme my, abychom takovou zemi nenásledovali?"

Je zřejmé, že tohle je pouze první stupeň. Státem nařízená diskriminace nenaočkovaných bude nepochybně následovat i v dalších profesích a v dalších oblastech života. Protože hranice byla překročena.

Pokud nad tímto dnes mavneme rukou, lze si představit, že zákaz chodit do práce bude nařízen neočkovaným dalších profesí. A hranice s muže posouvat dále… Nákup v supermarketu, cesta veřejnou dopravou, ošetření lékařem nebo vstup do volební místnosti, kdo ví, kam až chtějí mocní zajít?

Proto je potřeba včas a hlasitě odmítnout státem řízenou diskriminaci neočkovaných občanů. Je potřeba zabránit tomu, aby u nás stát vytvářel z neočkovaných občanů jakousi kastu nedotknutelných! Očkování musí být za všech okolností dobrovolné!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…