TOP 09: Fórum K. Schwarzenberga má přes 5000 registrovaných příznivců

30.07.2013 22:24

Fórum Karla Schwarzenberga má již více než 5 000 registrovaných příznivců, kteří se hodlají zapojit do jeho aktivit. Činnost tato platforma zahájila happeninegem koncem letošního května.

TOP 09: Fórum K. Schwarzenberga má přes 5000 registrovaných příznivců
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg a 1. místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek

„Jsme velmi mile potěšeni nečekaným zájmem lidí, kteří se prostřednictvím dotazníků registrují na webu www.karlovoforum.cz. Velká část příznivců má zájem aktivně ve Fóru pracovat na konkrétních projektech a nabízejí různou formu pomoci a spolupráce. Mnozí nám navíc píšou,že hodlají do Fóra přivést své další známé, kteří se rovněž zajímají o politiku a společenská témata,“ uvedl člen správní rady Fóra Karla Schwarzenberga Marek Vocel.

Příznivci také dávají konkrétní náměty a navrhují témata pro diskuse a setkání. „Budeme se všemi zabývat a iniciativy, které budou v souladu s cíli Fóra, buď podpoříme, nebo je po dohodě začleníme do našich projektů,“ doplnil Vocel.

Fórum Karla Schwarzenberga již nyní plánuje první aktivity. „V první fázi chceme organizovat diskusní setkání s přihlášenými příznivci. Karel Schwarzenberg si chce sám poslechnout, jaká témata je nejvíce zajímají. Během podzimních měsíců pak již budeme organizovat tematické diskuse v několika krajských městech a zamíříme i do menších sídel,“ doplnil výkonný ředitel Fóra Filip Štědrý.

Cílem Fóra Karla Schwarzenberga je povzbudit zájem lidí o politiku přivést do ní nové lidi. Fórum bude vyvíjet široký okruh aktivit. Nebude se zabývat jen celostátními, ale i důležitými místními tématy. Zároveň bude podporovat i místní iniciativy. Fórum bude pořádat konference a semináře ke konkrétním tématům, ale i neformální diskuse, například v rámci projektu Pivo s Karlem.

Zakladatelem Fóra a předsedou jeho devítičlenné správní rady je Karel Schwarzenberg.
Marek Pražák
 mluvčí Fóra Karla Schwarzenberga

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce