TOP 09: Praha evropské hlavní město sportu 2016? Krok před mezinárodní ostudou

08.10.2015 18:10

Klub TOP 09 a nezávislých, na základě poznání stavu věci, konstatuje, že v přípravě projektu Praha evropské hlavní město sportu 2016 (PEHMS) současná koalice naprosto selhává.

TOP 09: Praha evropské hlavní město sportu 2016? Krok před mezinárodní ostudou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo TOP 09

V příslušných orgánech MHMP (Rada HMP, Výbor pro sport a volný čas ZHMP) dosud nebyla vybrána, přijata, ani odsouhlasena žádná koncepce přípravy tak významného projektu jako je PEHMS.

Klub TOP 09 a nezávislých prohlašuje, že je připraven konstruktivně podpořit všechny kroky, které povedou k zahájení realizace projektu v čase co nejkratším. Vzhledem k tomu, že se jedná o akci s mezinárodním dosahem a Praze hrozí ostuda mezinárodních rozměrů, rozhodl se Klub TOP 09 a nezávislých předložit Radě HMP, Výboru pro sport a volný čas ZHMP a všem předsedům politických klubů ZHMP návrh realizace celé akce a vyzývá všechny odpovědné orgány města a všechny politické strany zastoupené v ZHMP k okamžitému zahájení jednání a kroků tak, aby bylo zabráněno mezinárodní blamáži a Praha se svého úkolu zhostila úspěšně.

Úspěšné zvládnutí této akce musí být zájmem všech, kterým není lhostejná pověst Prahy a nelze si brát Prahu a její občany jako rukojmí při řešení politických sporů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Už i Evropský účetní dvůr varuje před dopady Green Dealu

15:06 Okamura (SPD): Už i Evropský účetní dvůr varuje před dopady Green Dealu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke Green Dealu.