TOP 09: Stavba kanálu Dunaj–Odra–Labe je naprostý ekonomický i ekologický nesmysl

05.10.2020 18:15

Komentář na facebookovém profilu ke schválení na dnešním vládním zasedání příprav první části vodního koridoru Dunaj-Odra-Labe

TOP 09: Stavba kanálu Dunaj–Odra–Labe je naprostý ekonomický i ekologický nesmysl
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Stavba kanálu Dunaj–Odra–Labe je naprostý ekonomický i ekologický nesmysl, který také není ničím jiným, než všimným pro prezidenta. Jde ale především o plivnutí do obličeje všem, kteří teď mnohdy počítají každou korunu a s úzkostí sledují zhoršující se stav životního prostředí v Česku. Hanba by měla fackovat ty, co to podporují!

Tento megalomanský a hlavně zbytečný projekt bude mít devastující dopady na životní prostředí, nevratně poškodí vodní režim na všech třech řekách a zničí ohromné množství zemědělské půdy i celou řadu ekologicky cenných území.

Bude také stát stovky miliard jen na výstavbě a stovky milionů každoročně na údržbě. To vše v době, kdy má Česko půlbilionový schodek na letošní rok, stamiliardové schodky na roky příští a důchodový systém se řítí do finanční katastrofy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…