TOP 09: Vize mohou najít cesty z krize

20.04.2017 14:01

My tu naši Vizi 2030 máme a vracíme se s ní tento čtvrtek 20. 4. od 17:00 znovu do Prahy. Naše Vize 2030 má totiž velký úspěch.

TOP 09: Vize mohou najít cesty z krize
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Zatím Road show k Vizi 2030 zastavilo a pobylo na 12 zajímavých místech a přesně tři zastávky ji ještě čekají. Symbolicky si naši Vizi 2030 můžeme představit jako vlak, který má osm vagónů plných myšlenek. Ty jsme položili jako základ. Vlak projíždí kraji a vagóny se vždy po každé zastávce o trochu víc naplní, protože diskuse v krajích a s vámi je naprosto skvělá, plodná a obohacující. Dává nám naději ve společnost, kterou jsme v naší Vizi popsali. V každém člověku je tolik invence a skrytého potenciálu, že je zkrátka škoda jej nechat ležet ladem. A tak zatím, co to vypadá, že o politiku není zájem, že je to nějaký pavouk, kterého se lidé většinou štítí, my jsme nabyli dojmu, že je to opravdu jen zdání, a to – jak se říká – často klame.

Samozřejmě, že jsme si s tím „vlakem plným myšlenek“ nepřijeli jenom pro pochvalu. To je však úplně v pořádku. Naším cílem není položit před veřejnost dogmatický plán, který se nebude moci měnit. Je to přesně naopak. A tak máme dnes i díky vám, kteří se zapojujete a zajímá Vás dění v naší zemi, Vizi 2030 plnou podkladů pro detailní program, na kterém pracujeme.

Mít vizi, znamená mít plán dlouhodobějšího charakteru s cílem, ke kterému se dá postupně krok po kroku dopracovat.  TOP 09 vždy plnila roli odpovědného správce, který k událostem přistupuje s rozvahou. Díky tomu se nám podařilo motivovat mnoho lidí k aktivnějšímu zapojení se do dění kolem nás, protože s vámi tu Vizi 2030 dáme!

Přijďte diskutovat už zítra tj. ve čtvrtek 20. 4. 2017 od 17:00 hodin do Café BLOX, Evropská 2758/11, Praha 6.  Těšíme se na Vás.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): Začínáme stavět tramvajovou trať na Václavském náměstí

17:04 Hřib (Piráti): Začínáme stavět tramvajovou trať na Václavském náměstí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k tramvaji na Václavském náměstí.