TOP 09 podporuje ve volbách do Senátu Miroslava Adámka

09.04.2018 11:09

TOP 09 podporuje Miroslava Adámka v nadcházejících doplňovacích volbách do Senátu ve volebním obvodu č. 78. Tohoto kandidáta hnutí Starostové a nezávislí (STAN) považuje za nejvhodnějšího pro zastupování Zlína a Zlínska v horní komoře Parlamentu České republiky.

TOP 09 podporuje ve volbách do Senátu Miroslava Adámka
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

„Miroslava Adámka si vážíme, má vysoké renomé jako lékař i jako zlínský primátor. Z tohoto důvodu mu vyslovujeme veřejnou podporu," sdělil Milan Baroň, předseda zlínské organizace TOP 09.

Starostové za otevřenou podporu jejich kandidáta děkují. „Velmi si postoje TOP 09 vážíme. Oceňujeme, že se tato strana postavila za Mirka Adámka a v rámci zvýšení jeho šancí na úspěch nenominovala svého kandidáta. Je to velmi vstřícné gesto," prohlásil Ondřej Běták, místopředseda krajské organizace hnutí STAN. „Za podporu ze strany TOP 09 jsem opravdu rád," poděkoval také Miroslav Adámek.

Doplňovací volby do Senátu ve volebním obvodu č. 78. se uskuteční 18. a 19. května. Případné druhé kolo přijde na řadu o týden později.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice