TOP 09 v Moravskoslezském kraji nově povede Martin Packa

03.06.2019 19:48

Na krajském sněmu v sobotu 1. června 2019 si TOP 09 Moravskoslezského kraje zvolila nové vedení. Krajskou organizaci nově povede Martin Packa.

TOP 09 v Moravskoslezském kraji nově povede Martin Packa
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Na post předsedy kandidovali celkem dva kandidáti (Ladislav Sitko a Martin Packa). V tajném hlasování zvítězil pan Martin Packa, který získal celkem 22 hlasů z celkového počtu 43 přítomných delegátů. Zvítězil tak těsným rozdílem jednoho hlasu. Prvním místopředsedou byl zvolen senátor a starosta obce Bolatice Herbert Pavera. Dalšími místopředsedy byli zvoleni Pavel Netušil a Ladislav Sitko.

Martin Packa vystřídal po dvou funkčních obdobích Tomáše Veličku. „Velice si vážím podpory, kterou jsem získal od našich členů,“ poděkoval za získanou podporu Martin Packa.

„V TOP 09 v Moravskoslezském kraji máme řadu inteligentních a zapálených lidí, expertů ve svých profesích i úspěšných komunálních politiků. Chci jim dát příležitost a podporu k tomu, aby se mohli co nejvýrazněji podílet na směřování naší strany a na přípravě programu do krajských voleb 2020. Jen tak maximálně využijeme potenciál, který TOP 09 právě díky takovým lidem má,“ vyzdvihl hlavní priority nový krajský předseda.

V krajském předsednictvu dále zasednou Slavomír Bača, Martin Špetla, Martin Gazda, Petr Šarman a Lukáš Volný.

Krajský sněm TOP 09 v Moravskoslezském kraji přijal usnesení, ve kterém podpořil poklidné protesty občanské společnosti, které se dovolávají dodržování právních, morálních a tradičních demokratických zásad všemi ústavními činiteli. Dále sněm podpořil senátora Herberta Paveru do vedení TOP 09 na podzimním celostátním sněmu.

Martin Packa: 38 let, ženatý a má 3 dcery. Vysokoškolské vzdělání v oboru Odborná historie na Slezské univerzitě v Opavě.

Zaměstnání: od roku 2009 jako Procesní analytik, Česká spořitelna, a.s. Ostrava

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

21:03 Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

Čechy a Slováky dlouhodobě pojí přátelství, kulturní blízkost i společná historie. Zrušení jedné nad…