Tajchnerová (TOP 09): Senát je místo, které potřebuje obměnu. Chci se zaměřit na plíživé oklešťování svobody

08.08.2016 17:50

Dopis podporovatelům od kandidátky na senátorku JUDr. I. Tajchnerové:

Tajchnerová (TOP 09): Senát je místo, které potřebuje obměnu. Chci se zaměřit na plíživé oklešťování svobody
Foto: archiv zastupitelky
Popisek: zastupitelka Ústí nad Labem a kandidátka do Senátu Ilona Tajchnerová (TOP 09)

Vážení a milí podporovatelé,

všichni si bezpochyby užíváme léta, abychom „dobili baterky“, než za rok přijde znovu. Vypadá to, jako by volby byly daleko, ale nejsou, a proto jsem se rozhodla Vás oslovit.

Kandiduji totiž na podzim do Senátu za TOP 09 v obvodě č. 31 – Ústí nad Labem. Myslím si, že je to velká výzva. Přestože to může vypadat, že jsou moje šance malé, věřím, že šance uspět existuje. Při volbách do Senátu jde totiž o každý jeden hlas, možná právě ten Váš.

Jsem advokátka a současně jsem i zapsaným mediátorem u Ministerstva spravedlnosti, protože snaha nalézt vzájemné pochopení a porozumění je zásadní v komunikaci obecně a díky tomu lze předejít řadě konfliktů. Politicky působím v komunální politice jako zastupitelka magistrátu města Ústí nad Labem, kde od posledních voleb dochází k velmi zajímavým veletočům a rozhodně bych neřekla, že se současné vedení města stará o Ústí nad Labem a jeho občany tak, jak by mělo.

Jako právnička bych ráda byla v Senátu ČR u zrodu nových zákonů, které se věnují podnikatelské problematice a životnímu prostředí, protože tyto oblasti považuji pro naše město za velmi důležité. Jako zcela prioritní pro Ústí nad Labem stavím zvýšení podnikatelských možností a vytvoření příznivého podnikatelského prostředí. Chci se také zaměřit na plíživé, ale velmi reálné oklešťování svobod.

Možností pomoci je mnoho, zde jsou některé příklady: umístění plakátu s předvolebním motivem ve formátu A2, umístění plachty ve formátu 2x1 m na Váš plot, či nemovitost, umístění plachty ve formátu eurobillboard (5,1x2,4 m), pomoc s rozdáváním letáků ve volební kampani, podpůrným textem na Vašem blogu, umístěním banneru na Váš web, sdílením na Facebooku případně cokoliv dalšího Vás napadne.

Senát je místo, které potřebuje obměnu. Jedině s Vámi se to podaří.

Více o mne zde

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): To kafe s Bidenem se stává čím dál dražší

19:02 Dostál (Stačilo!): To kafe s Bidenem se stává čím dál dražší

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v USA.