Trantina (TOP 09): Síla jež konečně může posunout Budějovice mezi moderní evropská města

13.08.2018 20:50

TOP 09 nabízí 327 osobností v podzimních komunálních volbách.

Trantina (TOP 09): Síla jež konečně může posunout Budějovice mezi moderní evropská města
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Třiadvacet kandidátních listin a 327 osobností nabízí TOP 09 voličům pro podzimní volby do zastupitelstev měst a obcí v Jihočeském kraji. Strana kandiduje v regionu sama, v koalicích, a také s podporou místních sdružení nebo nezávislých kandidátů.

„Jsem rád, že voličům můžeme na všech těchto kandidátkách nabídnout 327 osobností, které mají pevné názory, čitelnou minulost a lidé je v jejich obcích a městech znají. Velmi si vážím všech, kterým není jedno, jak se v jejich městech a obcích žije, jak jsou spravovány a jsou odhodláni pro to něco udělat,“ říká předseda TOP 09 Jihočeského kraje Tomáš Bouzek.

TOP 09 letos spojuje síly ve volbách s dalšími demokratickými stranami. V Českých Budějovicích na kandidátce s TOP 09 kandidují zástupci KDU- ČSL, spolků Domovina a Společně udržme demokracii i další nezávislé osobnosti. „Skutečnost, že se své jméno rozhodlo s námi spojit tolik zajímavých osobností značí, že v nás vidí jednak sílu, jež konečně může posunout Budějovice mezi moderní evropská města a jednak že značka TOP09 stále nese poctivé hodnoty ," říká předseda TOP 09 v Českých Budějovicích Tomáš Trantina.

Tématy, na které se bude TOP 09 v Českých Budějovicích soustředit, jsou: moderní a chytré město, dostupné bydlení nejen pro mladé rodiny a seniory, rodinné pasy a kultura. Prioritami napříč obcemi v kraji jsou pak jednoduchá a srozumitelná veřejná správa, hospodárné město, kvalitní dopravní infrastruktura, důstojný život v obci, kvalitní vzdělání a podpora kulturního života v obcích.

V Písku postavila TOP 09 koaliční kandidátku společně s JIHOČECHY 2012 a Volbou pro město. Jedničkou za TOP 09 je současný místostarosta Písku a vicehejtman Jihočeského kraje Josef Knot (TOP 09). V Táboře kandiduje TOP 09 samostatně a lídrem je manažer Kryštof Kothbauer. Ke své kandidatuře říká: „TOP 09 v Táboře představuje voličům kompetentní tým, který chce městu přinést novou energii a profesionální správu. Je mi ctí, že mohu kandidátku TOP 09 do voleb vést a nabídnout občanům města kvalitní alternativu jasně ideově ukotvené politické strany s týmem kompetentních osobností.“

Kompletní seznam všech kandidátek a kandidátů si pak můžete prohlédnout zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…