Trikolora: Rakušan otevírá dveře masové migraci do České republiky

27.09.2023 8:19 | Tisková zpráva

Nejen italský ostrov Lampedusa, kam denně přijíždí tisíce migrantů zejména z Afriky, ale celá Evropa je cílem další migrační vlny. Náporu migrantů čelí kromě Itálie i Řecko, Španělsko, Francie a Velká Británie. Je zcela zřejmé, že novou migrační vlnu pomohla zintezivnit tzv. migrační dohoda EU, na které se letošního 8. června většinově shodli unijní ministři vnitra, včetně Víta Rakušana jako jediného z ministrů V4.

Trikolora: Rakušan otevírá dveře masové migraci do České republiky
Foto: Trikolora
Popisek: Trikolora - logo

Rizika a negativní důsledky této údajné reformy migrační politiky EU, zavádějící nesmyslnou „povinnou solidaritu“, byly okamžitě zcela zřejmé, na což jsme v našem minulém prohlášení na toto téma upozorňovali. Nejsou proto pro nás žádným překvapením.

Rakušanovo ministerstvo však migrační dohodu označovalo za vítězství i pro Českou republiku a radostně hlásalo, že EU „našla přístup pro zvládnutí migrace“. Pokud tímto přístupem je posvěcení dlouhodobého úsilí o zničení homogenity obyvatel evropských států a jejich naředění statisíci migranty z Afriky a Blízkého východu, pak migrační dohoda plní svůj účel.

Anketa

Zvládl podle vašeho názoru moderátor ČT Jakub Železný páteční debatu s Miroslavem Ševčíkem v Událostech, komentářích?

1%
98%
hlasovalo: 11911 lidí

Tento záměr ostatně potvrdila i předsedkyně Evropské komise Leyenová ve svém nedávném projevu o stavu Evropské unie. Podle ní není cílem komise masovou migraci ukončit, ale řídit a částečně legalizovat.

Nová vlna masové migrace obnovila téma pohraničních kontrol na česko-německé hranici. Na nich už se dohodla německá ministryně vnitra s Rakušanem. (Možná s ní mluvil svým náhle objeveným šifrovacím telefonem.) K tomu ještě mají být němečtí policisté nasazeni na českém území, aby zabránili tranzitu do Německa. I bez povinné solidarity tak skončí část migrační vlny minimálně na nějakou dobu v České republice. Můžeme se tedy těšit na stejné „obohacení“ lidmi ze zcela odlišného kulturního prostředí, jaké prožívají běžní občané v řadě států západní a severní Evropy.

Trikolora považuje postup české vlády, a zvláště pak ministra vnitra Rakušana, za přímé ohrožení bezpečnosti naší země a našich obyvatel. Zkušenosti s masovou migrací v okolních zemích jsou tragické a otřesné. Ve svých důsledcích hrozí naprostým rozvrácením dosavadního způsobu fungování společnosti a jejich po listopadu '89 tak obtížně obnovovaných, přirozených vazeb.

Vše nasvědčuje tomu, že část politické reprezentace, včetně té naší, o něco takového usiluje nebo tomu alespoň není ochotna bránit. To má být zřejmě ono vítězství pro Českou republiku. S tím se nemůžeme smiřovat, v této otázce není prostor pro kompromisy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

8:05 Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k podpoře enviromentální výchovy