Trikolóra/Svobodní/Soukromníci: Občané mají právo žít ve svobodné a prosperující zemi

17.06.2021 21:25 | Komentář

Komentář na facebookovém profilu k zahájení volební kampaně

Trikolóra/Svobodní/Soukromníci: Občané mají právo žít ve svobodné a prosperující zemi
Foto: volimtrikoloru.cz
Popisek: Koalice Trikolóra/Svobodní/Soukromníci - logo

Volební uskupení „Trikolora Svobodní Soukromníci“ odstartovalo ve čtvrtek svou předvolební kampaň. V nově otevřeném “Muzeu slivovice Praha” firmy R. JELÍNEK na Malé Straně, se veřejnosti představili nejen jednotliví lídři krajských kandidátek, ale také symbol kampaně. Tím se stalo pírko v národních barvách, které má symbolizovat svobodu a volnost. Pírko je navíc spojeno se štěstím, léčením a také se o něm traduje, že umí chránit.

„Po těchto volbách musí být ve sněmovně silně zastoupen hlas těch, kteří si váží svých osobních práv a svobod. Nikdo z nás si nechce ani představit, jak špatně by to mohlo dopadnout, kdyby pod čarou zůstalo významné množství hlasů lidí, kteří stojí o větší nezávislost na politicích u nás i v Bruselu. Pokládáme za důležité, abychom prosadili nadřazenost českého práva nad unijním a cíleně se začali připravovat na Evropu bez Evropské unie. I proto mimo jiné prosazujeme ústavní zakotvení práva platit českou korunou,“ říká předseda Svobodných, Libor Vondráček.

Mgr. Libor Vondráček

  • Svobodní
  • předseda Svobodných
  • mimo zastupitelskou funkci

„Všichni občané naší země mají právo žít ve svobodné a prosperující zemi. K tomu však vede jediná cesta - vrátit lidem normální svět bez zbytečných omezení, zastavit rozkrádání naší země a zadlužování příštích generací, uhájit svobodu, ale i základy právního státu, které se v posledních měsících takřka zhroutily. Lidé mají právo na svůj normální a svobodný život a stát tu není od toho, aby jim toto právo bral. Proto se ústředním heslem naší kampaně stalo „právo žít“ a za symbol jsme si zvolili pírko v národních barvách jako výraz úcty ke svobodě a její ochrany,“ uvedla poslankyně a předsedkyně hnutí Trikolora Zuzana Majerová Zahradníková.

Předsedkyně hnutí Trikolora Zuzana Majerová Zahradníková, předseda Svobodných Libor Vondráček a předseda Soukromníků Petr Bajer taktéž představili společný program, se kterým chtějí oslovit voliče. Mezi hlavní programové pilíře patří náprava škod způsobených vládnou, odstartování antibyrokratické revoluce, prosazení modelu štíhlého a efektivního státu s trvale nízkými daněmi, co nejrychlejší snížení role státu včetně razantních úspor v rámci státního aparátu. Zároveň „Trikolora Svobodní Soukromníci“ chce prosadit nadřazenost českého práva nad evropským a ústavně zakotvit zachování české koruny i platby v hotovosti. Kompletní program je k dispozici ZDE.

„Dostaneme-li důvěru voličů, odstartujeme antibyrokratickou revoluci, zrušíme všechny nepotřebné předpisy a regulace, zredukujeme státní aparát minimálně o 30 % a zajistíme nejen pro živnostníky a podnikatele stabilní právní prostředí, ve kterém budou chtít svobodně a dlouhodobě pracovat a vytvářet hodnoty. Obnovu české ekonomiky chceme opřít právě o houževnatost českých, moravských a slezských podnikatelů a odstranit diskriminaci živnostníků vůči fabrikám a nadnárodním řetězcům. Postaráme se o rozvoj venkova, zemědělství i malého rodinného podnikání. Jsme totiž jedinou skutečnou politickou sebeobranou všech, kteří v naší zemi vytváří hodnoty a pracovní místa,“ dodal Petr Bajer, předseda Soukromníků.

Součástí zahájení kampaně byl také slavnostní akt, v rámci kterého se každý lídr vlastnoručně podepsal na velké mapě České republiky jako stvrzení „smlouvy s voličem“, že budou za všech okolností v Poslanecké sněmovně prosazovat představený program uskupení Trikolora Svobodní Soukromníci. Lídři pak společně vypustili 14 bílých holubic, které mají symbolizovat nejen start kampaně ve všech koutech České republiky, ale také předání cenzurou nezkresleného poselství o programu a kandidátech uskupení Trikolora Svobodní Soukromníci.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Musíme se připravit a adaptovat

18:09 Hejtman Grolich: Musíme se připravit a adaptovat

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke globální krizi.