Trikolora: Už zase chtějí sahat na bezbranné

08.12.2021 11:45 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k doporučení Mezioborové skupiny pro epidemické situace (MeSES) testovat žáky dvakrát týdně a zavést roušek všude, kde je to možné.

Trikolora: Už zase chtějí sahat na bezbranné
Foto: Trikolóra
Popisek: Trikolóra

Děti by měly nosit roušky ve škole nepřetržitě!? Dvojnásobné testování dětí bez rozdílu!? Viz zde.

Už zase chtějí sahat na bezbranné. Jsme proti jakékoliv segregaci, omezování svobody našich dětí a v neposlední řadě proti POVINNÉMU očkování dětí.

Jak je z dostupných vědeckých materiálů známo, dopady na dětský organismus budou známé nejdříve v roce 2024, kdy bude dokončena studie výrobce, společnosti Pfizer.

Už dost bylo hazardování se zdravím našich dětí!

Člověk nemusí být zkušeným rodičem, aby pochopil závažnost podobných zásahů na psychiku dítěte. Jakoukoliv logiku postrádá také nařízení nosit celý den roušku, pokud test potvrdí negativní výsledek.

Nechme zdravé lidi svobodně žít a zaměřme se na rizikové skupiny. Cestu vidíme především ve snaze očkovat nejvíce ohrožené (seniory), ale posílit bychom měli také důkladné kontroly jejich zdravotního stavu a zrychlit intervenci v případě komplikací.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID-19

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…