Trikolóra: Ve vedení hnutí je Jihočech

02.04.2020 9:41

Novým místopředsedou Trikolóry se stal Jihočech Dalibor Uhlíř. Dnes ho zvolilo předsednictvo na uvolněné místo po Norbertu Hlaváčkovi, který před dvěma měsíci z hnutí vystoupil. Uhlíř je zároveň předsedou jihočeské krajské organizace Trikolóry.

Trikolóra: Ve vedení hnutí je Jihočech
Foto: Trikolóra
Popisek: Trikolóra

„Chci se zaměřit zejména na manažerské řízení uvnitř strany. A to jak směrem k jednotlivým krajským organizacím, tak směrem k odborným garantům. A co se letošních voleb týče, mým cílem je uspět v řadě krajů,“ uvedl nový místopředseda Trikolóry.

Dalibor Uhlíř se narodil 15. 2. 1973 v Českém Krumlově. Na Newport University Ostrava vystudoval ekonomiku a management. Působil jako podnikatel a manažer českých firem, developer a realizátor investičních projektů. V současnosti je ředitelem a majitelem jihočeských poboček firmy InterCars CZ.

„I když jsem v současnosti nejvýše postaveným Jihočechem v Trikolóře, kandidátku do krajských voleb v kraji nepovedu. Budu na druhém místě za Ivanou Kerlesovou, mluvčí hnutí,“ doplnil Dalibor Uhlíř.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…