Urbanová (STAN): Mám celoživotní štěstí na šéfy, kolegy i spolupracovníky

04.06.2022 16:48 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu o podcastu Jsem v obraze.

Urbanová (STAN): Mám celoživotní štěstí na šéfy, kolegy i spolupracovníky
Foto: Starostove-nezavisli.cz
Popisek: Barbora Urbanová

Holky tvoří podcast Jsem v obraze. Cílovka jsou mladí, mluví o jejich tématech, přibližují politiku. A celý den byly s náma ve sněmovně.

Já byla trochu nervózní a když jsem nervózní, jsem slovy jejich generace “too much”. Snažila jsem se ukázat, co je na tý práci fajn: lidi. Mám celoživotní štěstí na šéfy, kolegy i spolupracovníky, mám prostor na to, abych se realizovala a svobodu.

Zažily taky to věčný lítání sem a tam, skákání z tématu na téma, nesoustředěnost, která mě provází, ztrátu kartičky, nepříjemné chvíle s křikem, frontu v bufetu a věčné vyrovnávání se s tím, že nevíme. Nevíme, jestli se nezmění program, myslíme si, že skončíme před druhou, že k té volbě Rady ČT dojde…

Daly mi zpětnou vazbu. A dost energie zabývat se tím, co pálí je. Mám pocit, že je to nejistota a strach, že nebudou žít ve společnosti, která je fér, která se stará o svět kolem sebe a o budoucnost.

Nedivím se jim a chtěla bych, aby se ten strach aspoň trochu zmenšil. Mladých politiků je možná málo, ale těch, kteří jim naslouchají, málo není.

Díky za fajn den, za zastavení se při svém náročném programu díky i Vítu Rakušanovi. A speciálně děkuju své asistentce Adri, která mi vytváří skvělé pracovní zázemí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Semelová (KSČM): Útok na povinnou školní docházku

6:03 Semelová (KSČM): Útok na povinnou školní docházku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu Josefa Středuly na zkrácení povinné školní d…