Úsvit-NK: Další brutální teroristický útok na evropskou kulturu

20.12.2016 21:18

Další brutální teroristický útok na evropskou kulturu, tradice a hodnoty vzal životy nevinným lidem. Bohužel, je jen zbožným přáním, aby to byly životy poslední.

Úsvit-NK: Další brutální teroristický útok na evropskou kulturu
Foto: Úsvit-NK.
Popisek: Úsvit-NK.

Přestaňme si namlouvat, že při tomto euro-zrádném přístupu bruselských elit (a jejich přisluhovačů ve vládách jednotlivých států) k otázce nelegální imigrace a masivního pronikání radikálního islámu do Evropy se tato situace zlepší. Už to nikdy nebude lepší! A brzo bude pozdě i na "nouzová záchranná řešení". Prevence je více než aktuální. Ú-NK během posledního roku předložil řadu zákonů a novel, které reagují na kritickou bezpečnostní situaci v Evropě. Mezi nejzásadnější patří:

  • Zákon o azylu – kdo spáchal přestupek nebo trestný čin, nesmí dostat azyl
  • Zákon o zřizování detenčních zařízení mimo území ČR – nelegální imigranti nebudou vůbec na našem území
  • Zákon proti terorismu – trestnost i nepřímé podpory terorismu

Jen naší lhostejností a krátkozrakostí dáváme možnosti těm, kteří vedou naši rodnou zem do záhuby. Tato tragédie neotevře oči veřejnosti, stejně jako nedávné útoky v Paříži, Bruselu, Nice a na dalších místech. Zapomínáme rychle... Bohužel rychle nezapomenou ti, kterým bude u štědrovečerního stolu někdo chybět. Pro ty, kterým tento teroristický čin vzal někoho blízkého, není možná už podstatné to, co považovali za nejdůležitější ve svém životě. Pokud nebude bezpečnost, nebude už Evropa taková, jakou ji známe. A my jsme součástí Evropy...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…