V Rožnově podepsali koaliční smlouvu

03.11.2014 17:29

Ve čtvrtek 30.10.2014 byla podepsána koaliční smlouva mezi hnutím ANO 2011, sdružením Zdravý Rožnov, sdružením Nezávislí Rožnováci a STAN – Starostové a Nezávislí. Rožnovskou radnici tak v dalším volebním období 2014-2018 povedou Radim Holiš (starosta), Kristýna Kosová (místostarostka) a Jan Kučera (místostarosta).

V Rožnově podepsali koaliční smlouvu
Foto: roznov.cz
Popisek: Náměstí v Rožnově pod Radhoštěm

Starostou Rožnova pod Radhoštěm bude s největší pravděpodobností na ustanovujícím jednání zastupitelstva města v úterý 18. 11. 2014 zvolen Radim Holiš (ANO 2011). Místostarosty pak budou Kristýna Kosová (Zdravý Rožnov) a Jan Kučera (Nezávislí Rožnováci). Neuvolněnými členy Rady města Rožnov se dále stanou Lenka Střálková (ANO 2011), Petr Kopecký (Zdravý Rožnov), Martin Drápal (Nezávislí Rožnováci) a Petr Jelínek (STAN). Takový je základní obsah koaliční smlouvy, kterou uzavřeli vítězové komunálních voleb.

„Koaliční smlouva byla uzavřena ve čtvrtek 30. 10. 2014 s tím, že v současné době intenzivně pracujeme na programovém prohlášení, ve kterém chceme definovat priority naší společné práce pro město Rožnov,“ uvedl budoucí starosta Rožnova Radim Holiš. „Těšíme se na spolupráci v nových  rolích asi je potřeba zdůraznit, že v této chvíli nepřipravujeme žádné zásadní personální změny, ani změny v organizační struktuře úřadu,“ doplnil Radim Holiš.

Volba uvolněných i neuvolněných členů rady města proběhne v úterý 18. 11. 2014 od 14 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ na Masarykově náměstí v rámci ustanovujícího zasedání nového zastupitelstva města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: roznov.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…