Vachatová (Trikolóra): Rozdíl mezi dezinformací, konspirací a realitou? Pět měsíců

22.05.2021 16:50

Komentář na facebookovém profilu ke snaze o zavedení covidpasu.

Vachatová (Trikolóra): Rozdíl mezi dezinformací, konspirací a realitou? Pět měsíců
Foto: repro Facebook
Popisek: Členka Trikolóry Natálie Vachatová

My si pamatujeme.

Firma Semantic Visions, která stojí za mnoha pofidérními projekty s pochybnými výstupy, zařadila loni covidpasy mezi dezinformace, které může hlásat jen konspirátor s proruským narativem.

Anketa

Má ministr Arenberger skončit?

69%
18%
hlasovalo: 10272 lidí

Nebyla sama. Krom Vrabela i Čeští elfové nedávno upozorňovali ve svých reportech na ty, co píší o covidpasech. Protože dezinformace. Protože nesmysl. Reportovali to, hlásili, spolupracovali s Centrem proti terorismu a hybridním hrozbám. Ta legrace se Semantic Visions stála vládu 100 000 korun.

Dokonce i Věra Jourová 20. ledna 2021 řekla: Covidpasy URČITĚ zavádět nebudeme. Nejde prý podmiňovat podobné věci nějakými bonusy pro jedny, a nevýhodami pro jiné. Ale to byl leden, že ano.

Patřím mezi ty, co si velmi dobře uvědomují, že v našich reáliích chodit na fotbal, do kina, do fitka není bonus. Že jet na dovolenou a bydlet v hotelu není bonus. Že mít možnost najíst se v restauraci není bonus. Žít normálně v České republice není a nemá být bonus.

Covidpasy nejsou součástí normálního světa, omezovat svobodu projevu není součástí normálního světa, dělat z lidí občany první a druhé kategorie není součástí normálního světa.

Covidpasy se zavádí. Co byla před pěti měsíci dezinformace, je dnes holý fakt. Stačilo si jen počkat. Na kolik takových faktů ještě čekáme?

Ministerstvo zdravotnictví společně se Semantic Visions a Centrem pro cosi ty covidpasy vzaly a prostě je z dezinformací jen vymazaly. Ale my si pamatujeme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

16:05 Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.