Váhalová (ČSSD): Moldavská republika má naši podporu

14.04.2017 18:50

Dana Váhalová přijala moldavskou parlamentní delegaci.

Váhalová (ČSSD): Moldavská republika má naši podporu
Foto: facebook
Popisek: Poslankyně za ČSSD Dana Váhalová

Vedoucí Stálé delegace Parlamentu do Parlamentního shromáždění Rady Evropy, Dana Váhalová přijala 11. dubna 2017 delegaci Výboru pro zahraniční politiku a evropskou integraci Parlamentu Moldavské republiky, vedenou jeho předsedkyní Valentinou Buligou.

Delegace navštívila Prahu na pozvání partnerského výboru Senátu Parlamentu ČR. Během jednání týkajících se meziparlamentní spolupráce mezi poslanci České republiky a Moldavska, paní Valentina Buligová informovala také o vnitropolitickém vývoji v Moldavské republice. Zdůraznila, že Moldavsko je parlamentní republikou a jejím cílem je  další  sbližování s Evropskou unií.

Moldavská republika, jako evropský stát, má před sebou cíl stát se členským státem Evropské unie a považuje naplňování Dohody o přidružení k  EU jako důležitý předstupeň.  D. Váhalová ujistila v této souvislosti moldavskou stranu o české podpoře. 

Dana Váhalová přijala moldavskou parlamentní delegaci (13.04.2017) Dana Váhalová přijala moldavskou parlamentní delegaci (13.04.2017)
 

 

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bek: Školství jde správným směrem, změny teď musíme odpracovat

7:07 Ministr Bek: Školství jde správným směrem, změny teď musíme odpracovat

Jako ministr školství si vážím toho, že v domácí odborné komunitě existuje poměrně silná shoda na ro…