Válek (TOP 09): K mnoha věcem je potřeba přistupovat odborně a s určitou mírou zkušenosti

12.08.2018 13:56

Kandidátku v Brně povede lékař-radiolog, profesor medicíny a stávající poslanec za TOP 09 Vlastimil Válek.

Válek (TOP 09): K mnoha věcem je potřeba přistupovat odborně a s určitou mírou zkušenosti
Foto: TOP 09
Popisek: Vlastimil Válek

„Průzkumy dokazují, že Brno je městem, ve kterém se dobře žije. My se s tím ale nechceme spokojit. Stále je co vylepšovat a každý zastupitel města by měl pracovat na tom, abychom si vysoké hodnocení kvality života v našem městě udrželi, či lépe - ještě vylepšili. K mnoha věcem je potřeba přistupovat odborně a s určitou mírou zkušenosti – zdravotnictvím počínaje a dopravou konče. A to přesně TOP 09 občanům nabídne,“ říká lékař a kandidát na primátora města Brna za TOP 09 Vlastimil Válek.

Dvojkou brněnské kandidátky je vysokoškolská učitelka, docentka Fakulty podnikatelské VUT v Brně Anna Putnová a čelní trojici uzavírá ředitelka neziskové organizace a stávající zastupitelka Zdeňka Dubová.

Starostovský mandát v kraji se bude snažit obhájit Jan Vitula v Židlochovicích, Tomáš Třetina v Moravském Krumlově nebo Lubomír Šmíd v Kobylnicích.

Na koaliční kandidátce se dokázala TOP 09 dohodnout v druhém největším městě kraje, ve Znojmě, se Stranou svobodných občanů. Kandidátku pod názvem Znojmáci povede nestraník Pavel Kovařík, podnikatel a sociolog. V Hodoníně vznikla trojkoalice TOP 09, KDU-ČSL a konzervativců pod názvem Pozitivně pro Hodonín.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…