Valenta (SsČR): Místo líbivých frází raději zásadní argumenty

21.01.2015 9:04

Otevřený dopis senátora Ivo Valenty poslankyni Miroslavě Vostré v reakci na její blog na ParlamentniListy.cz

Valenta (SsČR): Místo líbivých frází raději zásadní argumenty
Foto: archiv senátora
Popisek: senátor Ivo Valenta

Vážená paní Vostrá,

s velkým překvapením jsem si přečetl Váš komentář k mé osobě, zveřejněný na webových stránkách KSČM, Parlamentních listů a v periodiku Haló noviny.

Přiznám se, že jsem u političky rozhodně nečekal, že si bude vytvářet vlastní úsudek na základě zavádějícího nadpisu novinového článku (na který jsem mimochodem sám reagoval prostřednictvím blogu a serveru Parlamentnilisty.cz).

Ať už mám na „nezávislost“ některých českých médií jakýkoliv osobní názor, velmi nemile mne překvapil fakt, že Vy, poslankyně, podléháte mediálnímu populismu.  Přitom není nic jednoduššího než se společně setkat, dané téma prodiskutovat a ověřit si tak, zda jsou tvrzení, která zveřejňujete v médiích, skutečně pravdivá. Nebráním se nejen diskuzi, ale ani konfrontaci názorů a předkládání argumentů.

Chápu, že problematika loterního průmyslu je složitá a sám dlouhodobě tvrdím, že jsem pro rozumnou a především účelnou regulaci tohoto odvětví. Ta však musí být realizována tak, aby naši republiku nevystavila zbytečnému riziku vzniku černých heren, oslabení veřejných rozpočtů a prudkého zvýšení nezaměstnanosti.

Byl bych proto velice rád, kdybyste se příště dříve, než začnete s kritikou ať už jednotlivce nebo celého podnikatelského segmentu a zveřejňováním laciných, líbivých frází, podrobně seznámila se všemi zásadními argumenty a fakty, případně si našla čas na odbornou diskuzi, které jsem se nikdy nebránil. Naopak ji vítám.

S pozdravem

Ivo Valenta 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ivo Valenta

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Bez války by Fialova vláda přišla o poslední téma

10:14 Schillerová (ANO): Bez války by Fialova vláda přišla o poslední téma

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k antikampani koalice SPOLU.