Vandas (DSSS): Program dělnické strany je přijatelnou alternativou na změnu

16.09.2013 11:21

Ve Varnsdorfu se uskutečnil předvolební mítink DSSS.

Vandas (DSSS): Program dělnické strany je přijatelnou alternativou na změnu
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Tomáš Vandas na předvolebním mítinku v Mostě

Varnsdorf byl dnes místem předvolebního mítinku Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS), jehož součástí bylo i připomenutí událostí, které se odehrávaly před dvěma lety na Šluknovsku.

Téměř dvě stovky občanů si vyslechlo úvodní projev předsedy DSSS Tomáše Vandase, který mj. řekl: „Program dělnické strany je přijatelnou alternativou na změnu. Není zaměřen proti cikánům a jiným menšinám. Dělnická strana jde před veřejnost s programem, který je založen na obnově pořádku, spravedlnosti, platnosti zákonů pro všechny občany bez výjimky. Chceme stát, kde nebudou zisky plynout do kapes nadnárodních korporací a bank, ale do naší společnosti a do vlastních občanů, do rozvoje země, do vzdělání, školství, do zefektivnění lékařské péče a zkvalitnění služeb pro seniory. Chceme stát národní a sociální.“

Šéf DSSS rovněž varoval před volebními experimenty v podobě rychle ustavených politických stran, které mají fungovat jako sběrači protestních hlasů a uvedl příklad z minulých voleb v podobě Věcí veřejných.

Jako další vystoupila s projevem představitelka varnsdorfských občanů Lenka Juricová, která uvedla praktické příklady v soužití s nepřizpůsobivými občany a ostré kritice podrobila zejména vedení městské policie ve městě a její činnost, kdy podle ní a dalších občanů neplní městští strážci pořádku své základní povinnosti.

Poslední vystoupil s příspěvkem místopředseda Jiří Štěpánek, jenž se zaměřil na problémy sociální a ekonomické, a zdůraznil, že současné vedení státu se svým jednáním zcela zkompromitovalo a musí být nekompromisně vymeteno.

Mítink se jako tradičně uskutečnil za přísných bezpečnostních opatření a policejních kontrol na příjezdových cestách. Nicméně, ani to nezabránilo příjemnému počasí a dobré atmosféře na varnsdorfském náměstí.

Další předvolební setkání DSSS v Ústeckém kraji se uskuteční v sobotu 12. října v Duchcově a v Krupce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: DSSS

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…