Veleba (SPO): Souhlasím, že Brady je pouze zneužitá figurka špičky ledovce složité politické hry

06.11.2016 18:50

Toto mi dnes poslal jeden známý umělec. Dodávám, že v tomto případě jde o skutečného umělce a vlastence. Bezvýhradně s tím souhlasím:

Veleba (SPO): Souhlasím, že Brady je pouze zneužitá figurka špičky ledovce složité politické hry
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Veleba

Brady je pouze zneužitá figurka špičky ledovce složité politické hry. Pokusím se být stručný, ale je to téma na knihu.

Na pozadí celé téhle taškařice, je boj o obchodní vliv v ČR, mezi Čínou a Západem, konkrétně Německem. ČR, nedávno uzavřela obchodní smlouvu s Čínou, na základě které, by zde Německé firmy, přišly o spousty kšeftů. 

Herman, jakožto "styčný důstojník" Německých zájmů v ČR, sehrál roli, která měla Česko-Čínskou obchodní spolupráci, plánovanou na desetiletí, poškodit, podkopat a zničit. Čína při uzavírání rámcové hospodářské dohody s ČR, měla několik požadavků, mezi něž patřilo i to, že čeští politici, se nesmí oficiálně, na vládní úrovni, stýkat s disidenty Čínského režimu, mezi něž patří i Dalajláma. 

Sobotka to stvrdil podpisem dohody.

Herman, jakožto uplacený zrádce, pracující pro Německé zájmy, měl od Němců zadání, tento bod porušit a u příležitosti konference FORUM 2000, která byla účelově svolána, tento bod porušit, protože Němci dobře věděli, že to ohrozí Česko-Čínskou spolupráci a Němci budou mít naději na udržení kšeftů s ČR. Hermanovo setkání s Dalajlámou, pak v celé kauze, hraje klíčovou roli.

Čína už na základě Hermanova porušení mezivládní dohody vypověděla setkání s Českými podniky na obchodním fóru, což onu smlouvu vážně ohrožuje.

Celá taškařice s medailí pro Bradyho, je jen mediální zástěrka obchodní války, mezi Německem a Čínou o trh s Českem. Je to hra zpravodajských služeb. Nejde o Bradyho medaili, ta je jen divadlem pro nevědomé masy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce