Velebný (ČSSD): Hlasoval jsem ve vnitrostranických primárkách

06.06.2017 21:40

Ve vnitrostranických primárních volbách, ve kterých se rozhodovalo o podobě kandidátní listiny do Poslanecké sněmovny v Moravskoslezském kraji, hlasoval také poslanec Ladislav Velebný.

Velebný (ČSSD): Hlasoval jsem ve vnitrostranických primárkách
Foto: Archiv Ladislava Velebného
Popisek: Ladislav Velebný

Kandidátní listina ČSSD v Moravskoslezském kraji zůstane v podobě, jak ji navrhl krajský výkonný výbor a schválilo ji Předsednictvo ČSSD. Lídrem tak bude místopředseda sociální demokracie a ministr zahraničních věcí Lubomír Zaorálek. Druhé místo na kandidátce pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR patří primátorovi Karviné Tomáši Hanzelovi. Z třetího místa pak do voleb půjde krajský zastupitel z Frýdku-Místku Jiří Vzientek. Poslanec Parlamentu ČR Ladislav Velebný bude kandidovat na šestém místě.

„U nás na Bruntálsku, jako v celém Moravskoslezském kraji, probíhaly primární volby v pátek 2. a v sobotu 3. června 2017. Svým hlasem jsem tak v pátek podpořil kandidáty za naši stranu. Pro nás je teď důležité se soustředit na předvolební kampaň a získat co největší podporu od našich voličů,“ řekl poslanec Ladislav Velebný. Krajské primárky umožňují členům strany v jednotlivých krajích změnit pořadí kandidátní listiny. V Moravskoslezském kraji nicméně této možnosti využilo jen necelých 8 % členů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Praha koupí pozemky v Karlíně důležité pro rozvoj okolí Negrelliho viaduktu

19:05 Zábranský (Piráti): Praha koupí pozemky v Karlíně důležité pro rozvoj okolí Negrelliho viaduktu

Zastupitelé hlavního města Prahy schválili odkup osmi pozemků od Českých drah. Pozemky se nacházejí …